【先安內後攘外】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCXCII

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
立即釋放拉也哥!!!
浩哥
伊度收左爐?
開咗爐

燒野食
掟kai去踢中堅
身體對抗英超第2
佢心態崩就真係輸了
呢3場成9日帶到個波死哂先release翻出黎
一係就直接推埋出界送個波比對面龍
癲到
傾緊沙地
佢嗰場所有決定都係錯
無shoulder check 無壓力回傳彈失俾rice洗唔洗舉手
【先安內後攘外】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCXCII
https://lih.kg/bBOxawV
#24 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
左腳中堅
Kai Havertz - 4

Missed Arsenal’s early chance in the 12th minute and lacked the anticipation in a Saka cross minutes later.

https://www.standard.co.uk/sport/football/arsenal-fc-vs-fulham-player-ratings-vieira-havertz-premier-league-2023-b1103109.html
佢唔係發脾氣
呢場係廢
當自己messi?
勁到發脾氣
班反度成日屌唔識賣人
依家就賣俾人地睇
Saka 傳中佢無預判搶點真係好差,身體語言完全唔積極,達係咪對佢自己嘅調教能力太有信心
頭2場又唔差,隊友唔大嘥已經有啲助攻,又有跑位,俾人話喺進攻方面冇用;most duels won +跑動距離最多,對鏝前場唯一支點,hold波爭頂同中堅身體對抗又要反搶,俾人話懶,冇passion,現場睇唔到所謂off ball,笑人淨係睇佢呢啲stats;又俾人屈係因為佢先轉陣容,冇晒上季啲攻勢;換返zinny white閘先有返攻勢,俾人話係一個累全隊;踢3場聯賽已經有hate page,真心成班死柒頭嚟
佢以前一出嚟就係咁回後
為左賣比比, 撘件gabriel
包大人原來堅走
唔識波 傻狗唔差架 係因為隊友理解唔到佢嘅無球走動
公道講 頭2場合格 上場-1分
繼續觀望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞