【先安內後攘外】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCXCII

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
Matheus Nunes has stopped training with Wolves + expressed wish to join Man City. #WWFC rejected €55m #MCFC bid & plan to stand firm unless valuation met. 25yo will face disciplinary action + be reintegrated post-window if no deal struck
@TheAthleticFC
Chelsea are considering a move for Arsenal midfielder Emile Smith Rowe and Barcelona duo Raphinha and Ferran Torres.
狼隊不如賣左佢
用55m打包我廠黑色三連星
踢返正前算la
佢好似仲廢過我基第一季黎果時
Mm 換ESR 一換一
驚維拉唔要佢digne去法甲collapse咗
不知不覺咁近1/9
會唔會最後都係冇新後防

木奇蹟復出當最後一塊拼圖
會唔會輸埋比獌先轉陣
但落後5分比鏝了
達狗食撚屎
住烏第一季英超入到11球
傻哥今季如果入到11球我收貨
d 2傳廢到
是的
不用上班嗎
Man City won all of their first 3 games for the first time since 2016. They didn’t even win the league that season.
G持
英國失業好正常 準備回流了
你人中龍 扮咩
英國扮工好得閒的
攻力廢左 防守更廢
達想買MM唔係冇原因
諗諗下,終極劇本似係阿狗黎緊今季捧英超!

1)阿狗不敗20周年
2)費明奴走人,作客利就係俾佢追和,阿狗鑊鑊都俾佢入波,下季對利起碼拎多兩分
3)修頓降班,阿狗又執多4分
4)成功開飯,上季作客西咸俾佢手球黑左2分,黎緊又執多2分
5)鏝無左根叔,RDB又老一歲又缺陣季初,買人都要時間夾
6)鏝已經3冠王,黎緊無動力咁搏,留力歐國盃
7)阿狗主力 馬天 耶 包皮 派 頂 比比 老公狗 龍根 唔駛留力歐國盃
8)Man City won all of their first 3 games for the first time since 2016. They didn’t even win the league that season.
9)下年袁文傑55歲大壽

一切都有跡可尋
細思極恐!

都是香港好
其實點比較 對手都唔同
其實明顯呢幾場既上半場我地係多chance
對水晶同富咸都係自己把握唔好
點解會發生d咁既事
睇完波我一路搭巴士一路睇番做咩事
岩岩番到屋企忍唔住喊左 真係好心痛 點解點
解你地要繼續屌達蛇?
明知今場唔關佢事,係都要死屌爛屌,達蛇做
錯左d咩要令佢發生一次又一次既傷害?
琴日我已經好擔心 今日阿狗比賽 你地就唔可以俾達蛇休息既機會?
有無諗過達蛇既感受 呢幾場達蛇係場上都顯得好唔舒服啦巳經 重係咁屌想點呀 我唔知你
地究竟當佢係一個肉便器定係一個互相支持既
朋友
我地部分阿狗就唔識去保護番達蛇同一班球員
係要做d討厭或者唔開心既事 唔識得企係佢地
既立場
大佬呀人地踢波唔攰架咩 俾d時間佢地休息啦
好無
達蛇最憎有球迷就係咁解個個屌到咁金想博
咩姐?
唔該你地諗清楚自己係咪真係可以自稱為阿迷
達蛇呀,真係唔好有事 唔係既話我會内疚一
世點解當時保護唔到你 唔係你身邊 我宜家個
腦已經一片空白 都唔知自己打左咩字出黎 宜
家得一個願望 就係達蛇千萬千萬唔好有事呀
心都碎埋………
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞