【先安內後攘外】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCXCII

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

Thank you legend

2023/2024 Signing

連登阿狗FPL league code:

歡迎大家Join

三場同一個套路。
上半場一分鐘輸一粒,下半場輸一粒角球

屌你 柒頭達
垃圾阿仙奴
迷達=共產黨
講得好!
邊個係孫中山?邊個係毛主席?
回應上個post講森林個場
森林個場其實打得好
因為戰勝黑哨
但今場睇到2-1人哋打少個有啲鬆懈
我哋確實係連守角球都守得唔好
https://twitter.com/westham/status/1695877590891057503?s=46&t=UpA2eMy1T6LwWM5sR_lXQA

有啲尷
同懷仔個句yes gunners north london is home now
差好撚遠
開始懷疑奧狗d team talk 冇用
Team talk 完,一分鐘就比人入波
又要再圍個圏

屌你 奧狗
我叫你 柒頭達 往往一失分都是你
收包哥也是你 收NK也是你
出KAI哥 卻賴這個球場無運氣
對達狗呢個陣有質疑啫
從來冇叫過佢躝
我係信佢會用得番好傻哥
以內容計,其實好似打水晶宮發揮得最好
Fabio
拎住成手好牌 砌個鳩陣扮戰術大師 正正常常踢都贏啦
球證有𨶙並 冇紅富應該可以入多幾粒
kai係要時間融入體系
向好方面睇
呢兩場飯既表現已經做到哂我地6號位既要求
至少解決到防中位接班先
呢D句子係鏝到見得多
估唔到有一日可以係阿post見到
飯一定有買貴冇買錯
佢閱讀比賽能力同運動能力都好撚top
唔係咩卡斯度可以比
飯真係好勁
迷傻
但係佢疑似發老脾hea回俾馬天同飯嗰兩球令我想達bench佢一場,或俾佢出多45分鐘,無特別亮眼表現就換佢走
踢得好唔好都唔係最重要
落到場唔係每一秒都落盡力,就唔值得嗰個機會
特別係法拉出嚟精神面貌咁好,好值得試
希望學埋派個d轉身同細緻野但以打左幾場黎講,咁快打慣係意料外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞