【先安內後攘外】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCXCII

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
隨著Tierney借用去皇家蘇斯達一季,近20年來,曾效力過兩間球會的,有以下幾位:

1)Arteta, 04/05, 在皇蘇上陣16場,入1球

2)Carlos Vela, 11/12先以借用身份從兵工廠加盟皇蘇一季,然後從12/13球季起正式轉投,效力至17/18球季,前後共上陣219場,射入66球

3)Odegaard, 19/20,由皇馬借去皇蘇一季,上陣31場入4球

4)Nacho Monreal, 19/22, 離開兵工廠重返西甲,共上陣55場入3球

5)Tierney 23/24球季起,這名槍手以借用身份效力一季,有未經證實報導指皇蘇付出120萬鎊借用費,肯定的是負擔全額薪水,不含買斷條款。加油💪🏻

#coyg
都算友好球會
阿迪達點解唔向包皮道歉
佢能該要
應該
市面上有咩左腳中堅係有料
達狗對迷達同反達都唔住
Mari
咁又唔使太過慮
其實ACL既手術,唔係治療型手術,唔係話傷左越快做就越快好
Acl既手術其實純粹係重建條ligament
幾時適合做其實好睇佢個膝頭其他傷令佢果一帶啲肌肉既委縮程度去到邊
都要做一定程度既物理治療去強化返先開始做重建
其實仲有助快啲復出
有無手足記得想當年deadline簽施維施達果種震撼
今次會唔會係麥佳亞
新閘 0消息
右翼 0消息
屌你老母伊狗
屌得好!
暗度陳倉
簽到麥龜即迷度
屌得好!
你宜家都迷啦
同何蛇合作啦
你食屎啦阿迪達
你唔出包皮、廢泰亞尼因為佢地得罪你呀嘛
堂堂80後d思想仲小氣過雲加
重點係你唔出包皮但係成績又唔見得好
之前我好期待包皮
好明顯係未經啄磨既鑽石
就咁比你條仆街廢左
所以點解我欣賞艾馬利多過你
唔係因為我迷愛
係起碼艾馬利會比機會年輕球員
呢點佢係阿仙奴、維拉利爾都證實過
我可以預視到第時艾馬利係球壇兒孫滿堂
而你就淨係用哥狗徒弟個名打飛機終老
愛狗回家?
Sometimes you need to go back to basics.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞