Armored Core VI [PS/XB/PC](2)自認魂系/英高/F社fans退錢唔駛入嚟講,冇人有興趣

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
其實仲有無人用2足?
感覺上其他腳可用性大好多
唔係二足既機械人,算乜野機械人
唔洗補血都打到第三章巴打係新類型人
2足機動力高
AC戰好用好多
終於都過咗一章 BOSS
頭3關搵極都冇?
每關要求唔同
打蜘蛛食少少水都可以S
要1分鐘內完, 一開始向你前面個電線杆飛, 轉身火剪炮爆機, 落地回氣向防禦塔高台飛, 落地回飛上去塔頂火剪炮爆第2部, 向上飛再直接係條管上面過去 (去右邊太慢), 入到去火剪炮一部背部飛彈秒第2部, 落地回氣再沖去最後2部又係飛彈一部火剪炮秒埋最後

用當時D 裝就夠贏唔使返轉頭打, 我反而唔係用輕裝, 用本身個套甲回氣快好多反而先夠快

最撚ON9係成績表剩係講錢但係S RANK 要睇時間...
返轉頭屈臭有咩好玩所以先咁撚嬲, 你都講哂重點, 都唔撚知點解冇S又要關關唔撚同又唔講

BTW 有火箭炮已經秒中小怪
次次都覺得用手制玩3D GAME 本身就反人類, 根本用KEYBOARD 就解決哂D 問題, 用MOUSE 控角度根本屈機

Setting有得揀menu顯示用咩platform 既掣
晏d試下換呢個os,估唔到隻game咁難打
認真問,其實trailer嗰個有夜視鏡咁既頭部係幾時先解鎖
你點瘋狂打樁的 cd咁鬼長
佢咪答咗你,打樁暈好多
暈完打樁打得一發
等所有武器cd完已經爬番起身
主角套咁後先出
打左粒半鐘先過ch1 boss
警世圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞