Armored Core VI [PS/XB/PC](2)自認魂系/英高/F社fans退錢唔駛入嚟講,冇人有興趣

1001 回覆
12 Like 5 Dislike

二週爆機, 砌裝易玩好多
不過全 S成就唔想挑戰
呀呀呀呀呀呀呀隱形機想S 好撚難呀呀呀, 最最最撚煩係唔知自己差幾多
全s太難
岩岩買玩咗一陣,輕鬆過咗 我想講隻game嘅流暢度真係好撚正,用大魔嗰隻移動方式S型走位玩到好似王牌機師咁。 五百零蚊真係好抵俾
學樓上話齋, 如果知道條件都仲可以挑戰下...
我剩2支, 走得太出射, 斯斯然boost返去見到有個波射爆咗我一支
遲下應該會update返 show返出黎嘅
每關個S條件都唔同,宜家慢慢自己試真係苦行黎
2週目chap2
上網有晒攻略,不過想唔想睇就另一回事
其實SO FAR 次次都係唔夠快除非你真係食好多傷, 子彈根本未試過係原因(我用火箭點都最貴)
pvp 屈到癲 追導性極高,係pvp 場爽到
無 4090 這些機會不屬於我的
終於挨到週末可以玩
操作好smooth,dash個下好好feel
不過有樣野唔明,點先confirm到真係lock咗目標
有時目標走咗出視野,就解lock.入返視野,又自動lock咗,但係自己個移動方式又唔似係有lock.
同dark souls/elden ring個種lock好唔同咁,唔係好清楚自己係咪真係lock咗目標
撳右蘑菇,多咗四條曲線即係點??
第1次玩AC,請見諒
chapter 1 果個週查BAWS第二工廠 果隻用鞭既BOSS 好難打
上邊又有另一部係到係咁射射射
之前見人講又話有啲關咩打多幾部反而拎S
原來又係呃人嘅
殺晒4部狙先慢慢到鞭機打啦
唔係打多幾部,係有啲關有啲機要必打先有S
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞