Armored Core VI [PS/XB/PC](2)自認魂系/英高/F社fans退錢唔駛入嚟講,冇人有興趣

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
我搞錯左 我話難個隻其實係呼拉圈佬
蜘蛛我都覺得易打
尤其玩近戰對近戰,側step 再斬人硬直,一貪刀就好易比人捉果下極限互片

我覺得佢可以整ranking, 同tune 一下射擊武器,有啲導彈真係屈得滯,有d 槍性能低,但而家整體平衡度我覺得可以接受
我就係指佢,
你AB衝埋佢可以避開晒飛彈
唯一要留意既係榴彈, 不過有預示其實唔難避
3060ti開120fps都係85~120之間浮動 但feel唔到任何lag
Thanks, 同我諗法差唔多.

QE好似default係左右肩武? 成日覺得如果向左(W)移動緊時要禁Q制好似kick kick地
我會調呢兩個去mouse scroll button 同 side button.
我同意
希望可以buff下浮游炮
(雖然攞浮游炮打卡碧尼特別有feeling
一定要向上飛,係地下食硬
有愛就得 呢類型武器好難平衡,一係過強一係過弱
成日一太緊張就唔小心撳倒L3 變boost
改做咩制會順手啲?
仲以為呢類劇情武器多數一用完就擺倉庫食塵
原來咁鬼勁
啱啱爆一週目仲靠啲雷射槍R痕
以前咪一樣,手槍 火箭 鏈炮 普通飛彈 大部分步槍 通通係冇Q用,真係用嚟打飛機
不如大家分享下手掣點set

L左肩
R右肩
X右手
Rt左手
Lt跳
A迴避
Y衝刺
終於唔係之前darksoul 啲風暴劍咁打完boss 就冇撚用
打蟲嗰陣好似起手好慢咁,一伸個頭出來㩒制仲要等一等,跟住就miss咗

攞去鳩玩插下人都幾爽
我ps手制
X quick boost
□ 右手
△ 左手
R1 右肩
L1 左肩
R2 jump
L2 boost
R3 target assist
L3 Assult Boost
因為唔依stat 姐,正常會升lv 既話冇用
啲build好撚唔平衝
一係輕裝逆足快到人地打唔到
一係重裝坦克腳硬食換血
中間果堆基本上都係廢嘅
啲武器又係得勁好用同廢物
搞唔掂
個hit box 咁大,左右閃都中
有時閃咗都扣少少
Steam
MKSL2YA1S3Q4
6ZKNTS8D0EV0
16US99G16S88Y
有d原有既任務都可能難左,但個體無變勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞