Armored Core VI [PS/XB/PC](2)自認魂系/英高/F社fans退錢唔駛入嚟講,冇人有興趣

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
我到宜家都未識避卡碧尼招粒子炮, 明明部機已經唔算慢
突進衝埋
斬9架直升機就可以
隻GAME都幾多華而不實既武器
特別係EN雷射果堆
原來關錢事
d balance直頭要用慘不忍睹黎形容
等update
好似以前都係咁? 有D真係要用愛發電.
但今集有得刷錢,子彈費唔太重要
而且今集就算鳩射再加重傷都未試過收入負數
修正就一定有,但應該未試過好似今集咁大部分產廢
Ch5打vespa1難搵到on9
Scan咗幾場先搵到喺個天幕上面

卡碧尼嗰關橋底啲c兵器仲難過打boss又多又快又大力
第二章boss 兩隻前足向下插個招應該邊個timing 避?
songbird 屈 好快打到硬直
雙持格林
中至重裝甲
EN雷射武器射速慢彈速慢,勁容易MISS, Hitbox又細, 又低傷
PVE都打唔中人, 何況PVP
玩具槍
咁易揾錢既世界,都唔明點解主角會變強化人
但唔咁打又打唔入,屌
https://fb.watch/mHLcncVqVO/?mibextid=cr9u03
Facebook 見到呢個
可能仲難玩但應該好好feel
我都係用songbird, 直至打榴槤2.0
不過songbird比較汎用.
以前配得好可以無限飛啦
依家en武器扣boost應該唔洗玩
打完先見到可以用雙shot屈佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞