Armored Core VI [PS/XB/PC](2)自認魂系/英高/F社fans退錢唔駛入嚟講,冇人有興趣

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
太RJ
我仲用支雷射肩炮同右手用雷射步槍
幾乎由頭打到尾
重裝重火力皇道build
更大可能係大部分人未攞到

利申:我都係尋日先攞晒跟隨同包夾兩種牛油炮
雷槍大力又高破防又reload快

用左一陣長管榴彈

係大力d同對地有爆風

但雷槍子彈多一倍 reload又快好多

都係雷槍好
Phase 1 有時比佢combo 死, 2炮,down 完中導彈即死(低甲)

諗左幾次點轉方法打佢,最後都係重甲四足加埋有個qb 最快果個booster 先打得死佢。

雙gatling 加雙加農炮
睇左D post, 睇黎我二週目改用kb & mouse去習慣下好D
輸出太慢,同埋太易避,導彈追導性高好多,打pvp 定pve 都係
玩過咁多機甲類,能夠融合到lock system 同kb & mouse 順暢度既game 好少

你試完就明
我買PS
PS5 day1 買 438 咋喎

典藏?
數位豪華版 PS4 & PS5 569HKD
不過D mapping有排搞
但起碼係一般人好似我咁會拎去插tank既情度,劍既話就更常見
PVP好玩咩
全移速 2飛彈2電漿垂直飛彈 做跑狗
打到對面都踢我
有無人自製奇怪既貼圖上機?
自已整咗少少覺得幾得意既, 但係上網見到好多神人整到好鬼靚...
涉谷花火師
我拎S 剩係打2枝炮直入打AC 再狗沖BOSS 就S
我覺得第一隻BOSS仲難打...
可能果時我未熟AB衝埋去格?

呢隻連罩都無
打佢果時佢一儲氣我就衝埋身用撞針儲氣轟落去
第二PHASE佢飛上天好似易打咗添...
睇你追求咩你用廚build 全導彈/戰車格林呢d 緊係好快悶,玩強襲近戰呢d 好爽,同埋fd 夾組合,我九成時間都係贏
用四腳浮空, 慢慢射佢前面個散熱口
打樁
冇fd玩 只係玩隻抽
梗係想屈人多過比人屈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞