[KPOP] K-POP 2023討論區 (39)

1001 回覆
1 Like 13 Dislike

依個都勁靚
JUNG YONG HWA 2ND MINI ALBUM [YOUR CITY]
SCHEDULE ANNOUNCEMENT

▶ ALBUM RELEASE 2023.09.14 6PM (KST)
幾隊新團都咁快去美國開
真係有人睇咩
佢問我係咪well done 我就緊係話good job
🔥韓網熱帖評論翻譯🔥
愛豆喜提代言 卻沒有粉絲去衝銷量...
前兩天韓網論壇一則帖子稱:「想為自家愛豆代言品牌衝銷量 但卻壓根兒買不起...此帖主人公就是喜提Graff品牌大使的TWICE成員SANA 圖中的戒指14億(約合人民幣768萬元) 項鍊80億(約合人民幣4386萬元) 耳墜非賣品(...) 」

打歌和簽售結束後去夜店跟女人一起抽煙的男愛豆——n.SSign 梁峻赫

佢哋喺美國好紅咩
開咁多場真係有人睇???
而家啲名牌brand搵埋咁多後生idol做代言人
班人有冇諗過鍾意佢哋班妹妹仔冇能力買
就算唔係妹妹仔 成年人fans都未必真係有能力同有需要買到同款
完全唔明而家啲名牌點解咁鍾意搵idol代言
去到blackpink bts呢種咁紅 差唔多人人都識嘅代言人就真係可以提高銷量吸引到人買…
自家愛豆代言品牌衝銷量
Channel A嘅選秀團
9講

為下一代後生有錢女/公主準備
NewJeans 💝,平均17歲。

一個17歲有錢女同老豆講:
我好鍾意NewJeans💝。我想好似Hanni❤️‍🔥佢著到咁靚,無論MV中定品牌相,但個品牌有啲貴

老豆:錢解決到嘅問題,就唔係問題。我聽日叫人買比你

17歲:多謝老豆

老品牌要變年輕,要搵Idol
因為比起演員明星,做Idol依個夢更有可能實現 + 都更接近接觸到(可以去Kcon LA睇Show/演講會)
話唔定個有錢女準備去做練習生
有新聞報過
韓國係奢侈品消費最高的國家
其實筆錢批咗出嚟
係要搵啲嘢嚟做吓
有啲數據畀腦細睇吓
腦細先會覺得下屬有做嘢嘛
同埋啲社會賢達唔會認老
係要扮同後生仔打成一片
好似個人唔離地咁嘅
歌酬袋咗
賺唔賺就主辦自理
熱帖:秀彬知道Arin要當音銀MC後聯繫了Arin
聽說Arin要當音銀特別MC後秀彬聯繫Arin說:“要做得比阿豆的時候差一些”
好掛住佢地同英妹訓仔兩代行長
而家嗰件
睇日期似成個十一月留係美國
應該會再上下電台電視台宣傳吧

佢地英文得唔得?得swan 流利英文?
我都鐘意秀彬 arin 呢對MC, 幾好笑
依家音銀行長,其實換采源做會好啲嘅
呢隊我淨係識曺柔理個天敵羅高恩咋喎,
好似話仲有個PD48喺入面嘛
唔同州開一場 真係確保到每個州都有鍾意佢哋嘅人去睇??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞