[KPOP] K-POP 2023討論區 (39)

1001 回覆
1 Like 13 Dislike
KEY The 2nd Mini Album 'Good & Great' | Work Week : Tuesday
https://www.youtube.com/watch?v=dRVOtzIZSIo
黃鉉辰唔見電話會好撚大獲
改名唔認得你...
咩名
Riize 實力派
gigi第69任男友候補
咪手滑拋左張床照
傻閪唱歌幾勁
件坦克車撐果4條25大話妹
so7hee除咗吹實力仲可以吹奏乜嘢
而家吹實力都唔算有用仲有身高、樣
都好過淨係可以吹奏識講英文既
loona嗰單我見啲新聞都係寫佢哋全體贏咗lawsuit to terminate their contracts

法院駁回嘅原因主要係
- 個0krw音源收入係the givers嘅員工嘅錯誤,而唔係attrakt嘅問題,而且後尾有補番條數出嚟 (jhj咁有錢買水軍 畀錢搵個人食死貓好易啫)
- 唔夠證據證明公司忽視成員健康 (除非你一開始就處心積累收證據,如果唔係本身就好難證明)
- 好難判斷attrakt會因為同the givers完約而support唔到5050嘅活動

但法院冇address到interpark啲投資同埋啲收入去咗starcrew嗰度還債嘅問題 (呢個問題係後啲先發現)

Barun係5050嘅代表律師事務所
仲有之前爆出嚟嘅7:3分都冇結論

其實法院好多時會為咗降低同類事件個勝率而去駁回一啲冇咁極端嘅case,所以第二次告加新證據係有機會
sm高層嘅賓周
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞