[KPOP] K-POP 2023討論區 (39)

1001 回覆
1 Like 13 Dislike
雖然都係好neo 但係好聽過之前嗰啲喎
柒閪

hot boy hot girl cp❤️‍🔥
年頭個謠言係真
Jinni 開房,Sullyoon 拍拖
https://youtube.com/shorts/6rLzynt8OFk?si=7luwWgYlNBcYUk6Z
屌你用吓個閪腦啦 剪兩三秒出嚟 人哋講乜就信 自己又乜柒都唔知
睇緊STAYC Teddy Bear嘅舞台彩排 係咪要死老豆咁款去睇兼唔傾得計呀
嬲撚到
成個feel同structure一模一樣
主歌ok
副歌唸經
我個人覺得還可以
但對比7th Sense
可能Joshua吸毒藏毒販毒、推阿婆出馬路、落藥迷姦都無咁多所謂團飯屌
賣埋條女落火坑嘅話,可能班友會拍手叫好
呢單嘢就係畀隊友中國唯飯發現,再喺咁找相同,喺微博無人理,再喺twitter用韓文寫
韓飯日飯見到崩潰,佢哋接力再繼續搵啲hins
因為其他成員都要當兵,同埋最快下年要開始入伍,有軍白期
佢係美國人唔使當,所以一見有呢啲嘢就係要整死佢為止
團佢哋老母飯咩?講出嚟人唔笑狗都吠

爆出戀愛傳聞後首度在Weverse發文的SEVENTEEN Joshua

(事件發生後Joshua有在Weverse留言過,但發文是第一次)

[發文]

克拉們今天也辛苦了!!

[留言]

- COUPS要健康地回來哦,在恢復的時候也要多吃點好吃的

- 寛啊,我會等你的,我愛你

來源: theqoo https://theqoo.net/hot/2908708722

1. 這又不是犯罪,上來交流也被說,不交流也被說,希望大家不要再嘲弄他了。Joshua要多吃一點哦

2. 雖然我不能接受,但希望他能好好對待剩下的粉絲們

3. 哎呦,裝作不知道的樣子真的好討厭

4. 是啊,還是要繼續賺錢才行

5. 現在就只能睜一隻眼閉一隻眼吧,反正團裡還有很多成員,就當沒他這個人就好了

6. 是個可以接受犯罪但卻不能容忍戀愛的世界呢ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

7. 加油,不是粉絲的人就不要關注了

8. 為什麼不是粉絲的人反而更在意呢

9. 不曉得這套衣服會不會也跟女友一起共穿

10. 為什麼這麼瘦ㅠㅠ 要多吃一點ㅠㅠ

11. 每次看到Joshua我都會想起他在演唱會上和女朋友打招呼的樣子

12. 我原本是團粉,但是因為演唱會事件對他心寒,所以成為只喜歡12位成員的粉絲...

13. Shua啊,我依然支持你~~ 雖然你不是我的本命,但世界上還是有喜歡你的人的,就像我一樣! SEVENTEEN永遠在一起吧

14. 我在認清現實後本來想退坑的,但是放不下其他成員,所以只好睜一隻眼閉一隻眼,變成12人的粉絲,現在既不是團粉,也不是唯粉,該怎麼說好呢

15. 是啊,拜託在練習室拍照吧

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)

https://twitter.com/allkpop/status/1695263000645558446
Sushi Land應該無貶意? Disneyland
frd底
世正world tour
男版gigi
女版jimin
雨琦弟弟呢
可以第二
2. [+31, -24]
What is Sullyoon lacking that she would date a guy in the 160s?

始終國人最靚都係怡人❤️‍🔥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞