利害了我的港,高級文青cafe 店員冇招呼,所以post 客人cctv 公審

524 回覆
221 Like 43 Dislike
Link都比左
講又講埋,你都話無重點

佢根本一路誤導緊我地
篇野本身無問題嫁
但睇完個page就覺得奇怪囉
即刻多左疑點,除非佢又好似老闆咁high大左啦
仲留港消費預左啦
淨飲啡 傾一兩句 都ok既
打閒打下卡
咁撚柒巴閉 叫佢以後唔啱心水嘅唔俾入
小粉黃
外國紅酒平過利賓納
我鄧佢地慘炸
有啲野都未出嚟做嘅俾狗咬,之後甩手甩腳咁就一世

點知原來係自己 on9 以為港鐵有咩陰謀所以唔交片走去稔住「伸張正義」
條友依家柒到del post
得一份menu咪同客講返得一份再等個客自己溝通
可能個客就此溝人成功讚不絕口呢

得一份menu唔係夾硬收走menu理由

好有鬥爭精神
人才黎
有冇人去佢間cafe‘’玩‘’下
大家斯文人,做乜要響街咁大聲嘈,有失身份,擺上網分享下唔好
「誤導緊我地」
好心班staff/所謂朋友出少句聲當幫忙啦
成舊水一杯手沖
連介紹都懶
食屎啦
佢刷返上4.幾分
a basic coffee production
黑社會開文青咖啡店出律師信恐嚇客人
打手多到
仲要個個都語癌咁睇到頭痛
律師信要黎嚇下同大鳩D C9 呀婆就work,
成封野無意義
「衣家個社會好似人地唔還拖
再有人同你圍下爐,就會覺得自己岩曬

番番去咩都未出淨係得一篇文既時候

單方面一班人不斷惡言相向屌間舖頭,
到有資深咖啡人邀請「特登黎飲咖啡」既事主(自稱從業員)一齊去多次,又覺得人地擺鴻門宴。

之後嘈到比人擺cctv,你又驚
Ig又講埋曬咩出評論係希望糾正業界歪風
唔希望搞到咁大出曬樣連累埋朋友
如果唔知有個事主有個咁既page都還好
但你做既野真係有d矛盾

唔即時三口六面講清楚,又唔直接搵負責人
最後簡fb page打一篇「評論」引黎一堆難聽既說話
同洗人地google評分
係未夠成熟定立心不良?
其實未必影響到生意,但可以知道你個人係點」

佢成篇嘢冇重點、似是而非

不過最好笑呢句,「最後簡fb page打一篇「評論」 引黎一堆難聽既說話 同洗人地google評分」,屈人慫恿煽動他人「非真實體驗下負評」

聽講而家Google 冇晒啲一星,仲要大量不知名五星評分似乎係黃絲老闆先係河蟹+「非真實體驗下正評」
買散水餅收律師信 食飯有小強比老細叉頸問候
去cafe冇服務上fb呻比老細post cctv公審
香港餐廳服務態度真的非常暖心啊
傾計係公關服務 同啲客打好關係
你walkin入嚟都未落單幫襯 等下先啦
我估應該係咁
道理唔係自己個邊時就只可以人身攻擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞