利害了我的港,高級文青cafe 店員冇招呼,所以post 客人cctv 公審

524 回覆
221 Like 43 Dislike
唔加密好啲
其實應該都無得點做架啦
個朵臭左都幾難搞...
哎呀,老細一干人等嬲嬲豬上嚟?
見你成個post都陰啲陰啲、節牙膏放料,想暗示啲乜嘢開誠布公講啦
我係佢地都應該炒緊檔唔得閒理你啦
打手咁凶狠,討論都唔比
你睇吓你打果d「文」,係討論定單方面放料單單打打

你問清楚你個19律師,告人咩未
真係痴撚線
咁都屈番轉頭
冇爬哂咁多文, 先唔講邊個對與錯, 只係見個閪老細咁嘅態度咁肉酸已經不了
本身件事係比較簡單,就係間店無咩service
可能認下衰仔就完左
但係衣家個老細自己衝左出黎柒
真係咩都唔洗講,已經收得皮
大佬呀 做生意連基本公關都唔識 點搞呀
Google 啲一星review唔見哂嘅
$80杯手冲咖啡☕️,我留返$去巴黎意大利先飲算啦
平時7-11,麥cafe夠晒
突然多左d 5星
樓面同茶水
係囉 淨識整擺上公審

人地都出律師 剩識搵政府 擺明無錢出律師

支持玩鳩佢
最後都冇提過點解要個「C R E E P Y 客」睇緊Menu嘅時候,講句唔好意思就拎走人睇緊嘅嘢畀第個客睇

係鋪頭屌柒人又話小事化大
將google 啲真實review全部舉報哂都好creepy有心想隱瞞事實
岩岩睇 真係突然多左好多 一小時內留言好多個5星又冇內容 勁多打手
樓上個ATV_SUPER仲話人打手大家知咩事
成間鋪連基本禮貌都無,咁有性格唔適合做生意
香港屌客第一
呢個IG應該係所謂Barista,佢一路重點都係形容件事同Creepy客所形容嘅情況係一樣,只不過佢用嗰陣時間舖好忙,唔得閒招待你係應份同理所當然;同講咗佢聽咖啡機壞咗,得手沖或者茶或者朱古力only

但Creepy客嘅投訴,最重要一點係 : 佢根本唔清楚手沖Menu入面係咩,冇人介紹。到最後埋Bar枱拎住手機查完想落單或者問清楚就畀呢個無禮舉動 - 拎走人手上menu畀第個客人睇,搞到佢好激氣要走人

但Barista就完全隻字不提呢個要點一句唔係經我手我唔會再嘥時間講落去就叫交代咗,咁即係話根本完全繼續無視個客投訴緊啲咩,只係將個事件嘅前設去粉飾返而己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞