利害了我的港,高級文青cafe 店員冇招呼,所以post 客人cctv 公審

524 回覆
221 Like 43 Dislike

其實b生都on on 地.入到鋪頭就似一個毒男企埋一邊默默望住女神唔出聲.fb打咁大段字淨係想講比店員無視同怠慢你. 比人貼cctv 就話人地太恐怖.
香港人真係無撚聊
當面咩都唔敢做
上網就大廢周將爭取啲無意義嘅心靈安慰
佢幾時有話人哋恐怖先
咁就可以爆CCTV去公審個客/路人?
Post cctv有乜問題
一陣又話口同鼻拗
而家香港係咁,有理無理屌左D客西先;之後就問點解D人返大陸消費食飯
「個人資料只可用於收集該等資料時會將其使用於的目的或直接與之有關的目的」

你肯定間舖裝CCTV就係為左公開上FB?
係的話要清楚話俾顧客聽架

格仔都唔打咁撚惡
而家個客犯左咩法?爆格定殺人?
定間鋪犯左法要拎CCTV睇?
個客佢極其量都係抒發下自己不滿
間鋪使唔使咁惡需要去口同鼻拗?
你on9?
真係勁好笑 可以上網對罵咁耐 但係當時一粒聲都唔夠膽出成粒鵪鶉咁 真係柒到甩轆
https://www.facebook.com/groups/hkcafegroup/permalink/1450736545703659/

有LINK D人睇完片話班女真係掛住傾計喎
公關災難
老細話交比律師搞 大家可以散會了
係店駡又會話你成個大陸人冇文化,上網駡又會話你柒

總結:香港人係賤
明明禮貌出句聲好簡單
好嬲好嬲又唔食第間 係要俾人撚狗

然後對家為咗拎網上支持放片火上加油
係要兩敗俱傷先安樂

無聊到極
連登多數都blame左victim先 跟車太貼炒左就好笑了
其實都係女仔傾得開心得滯
Say句Sorry就無野

個疑似店主好似殺父仇人咁公開CCTV屌人果下好核突

上面堆打手都打得太明顯
雖然呢類Cafe係極度社交導向既消費
而唔係符號導向既消費
文化群組入面既人覺得傾計唔理人無野
覺得個客唔識野於是唔招待係合理
唔代表一般街客覺得無野

收走人地餐牌
重衰過茶記阿姐催人走
講得岩
笑死 飲杯啡都有律師信收
可以同之前間咩閪餅合作啦
痴線舖頭
個客入到去冇服務,咖啡又冇得飲,上網分享完經歷仲要俾老細擺cctv上網仲要收律師信
個客啲回覆好有禮貌喎
係個老闆痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞