泰國出貓電影Bad Genius / 出貓特攻隊 / 模犯生劇情討論區

513 回覆
31 Like 9 Dislike

謝票 香港觀眾問on 9 問題

失禮死人

有冇片 好期待 聽日

垃圾問題1: 有人栢豪踢到個架機器, 隻腳有冇事

垃圾問題2: 劉蓮係咪真係有扣喉

如果認真問
我會幫我個腐女粉絲朋友問Bank 會否繼續拍bL movie and 可否除衫露一露你d 腹肌?🤣

仲有Lynn
第一次拍戲就拎best actress
黎緊想挑戰乜角色

可以幫我聽日問嗎?

要用英文問 ? 淆淆地

唔會啦 有泰文翻譯

求大家幫忙問
有個位唔係好明
點解個監考員晒咁多時間搵到Lynn之後佢都可以甩到身
明明佢同bank差唔多時間報考 坐同一班機
特登由自己國家飛去澳洲考場
已經好值得懷疑喇
有個位唔係好明
已經好值得懷疑喇

監考員追到咁遠都唔合理啦
其實賓拎到200萬泰珠係咪都夠係泰國買到層樓?
有個位唔係好明
已經好值得懷疑喇

凡事講證據,正正見監考拎住疊紙入去搵蓮應該就係懷疑呢樣,但捉佢返去搜完無料先放佢
冇時差超過九個鐘至一日既地方?
我係柏豪一早溝左個女主 又有腳又有波 成繽又好 溝明詩把撚咩
我係柏豪一早溝左個女主 又有腳又有波 成績又好 溝明詩把撚咩
我係柏豪一早溝左個女主 又有腳又有波 成績又好 溝明詩把撚咩

明詩正好撚多喎
人生有時仲難過選擇題,揀錯左就返唔到轉頭
我係柏豪一早溝左個女主 又有腳又有波 成繽又好 溝明詩把撚咩

明詩個樣靚過劉蓮咁多,我係柏豪都會溝明詩先

失禮死人

有冇片 好期待 聽日

如果認真問
我會幫我個腐女粉絲朋友問Bank 會否繼續拍bL movie and 可否除衫露一露你d 腹肌?🤣

仲有Lynn
黎緊想挑戰乜角色

可以幫我聽日問嗎?

要用英文問 ? 淆淆地

唔會啦 有泰文翻譯

求大家幫忙問

問題一我都好想問
賓仔黑化都無可厚非
Lynn出貓為錢算係自己揀
賓仔係近乎被逼,被人設局陷害
雖然要退幾時都可以退
但經過絕望嘅選擇令人扭曲本性

BTW
得嗰二百萬泰紙,夠Lynn去外國留學
如果唔係賓仔失手
Lynn應該會繼續玩落去
琴晚睇完 都有70分既
不過覺得有d鏡頭佢地拖得太慢 呢個位扣左好多分

失禮死人

有冇片 好期待 聽日

如果認真問

仲有Lynn
黎緊想挑戰乜角色

可以幫我聽日問嗎?

要用英文問 ? 淆淆地

唔會啦 有泰文翻譯

求大家幫忙問

問題一我都好想問

請代問及拍片
見到蓮既下巴仔都有啲唔自然
泰國整容應該都好普遍
最後我決定去旺角個場
最後我決定去旺角個場

朋友想去元朗個場
點好 😫
最後決定 yoho
最後決定 yoho

馬sir陣間買定花生睇你問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞