泰國出貓電影Bad Genius / 出貓特攻隊 / 模犯生劇情討論區

513 回覆
31 Like 9 Dislike

阿Bank 好慘

阿Bank 好慘

覺得佢最尾改正歸邪個轉變有啲突兀

阿Bank 好慘

都唔算既
佢被人踢出校 以後無得出國考試
咁佢都明白窮人要格外出力才可以
佢想老母生活有改善
咁就開竅
不如把心一橫賺快錢
超蓮柏豪
超蓮柏豪

仲有 明詩
Lynn 老豆找女個part
https://www.facebook.com/VogueTW/videos/10155676639778826/

佢個角色有發揮過 Pat

柏豪主要負責搞事同笑位,steve jobs
開頭覺得女主角個樣 後尾越睇越有魅力,個氣場大撚到
應用犯罪氣氛一流, 即刻過數 否則失憶
https://www.facebook.com/VogueTW/videos/10155676639778826/

佢個角色有發揮過 Pat

柏豪主要負責搞事同笑位,steve jobs

Steve job 🤣🤣🤣🤣🤣
應用犯罪氣氛一流, 即刻過數 否則失憶

臨時反撲你一口

Search完 泰模來

佢個眼神好凌厲

Search完 泰模來

yes,176cm
通常啲model都係高瘦長加細眉細眼,唔知點解

Search完 泰模來

yes,176cm
通常啲model都係高瘦長加細眉細眼,唔知點解

fashion嘅嘢

阿Bank 好慘

其實成件事係完全將賓仔個價値觀完全扭曲左
好好睇
佢地出緊貓個陣
好似我地自己出緊貓咁 勁驚比人發現
好好睇
佢地出緊貓個陣
好似我地自己出緊貓咁 勁驚比人發現

編劇成功利用大家都有的體驗

阿Bank 好慘

如果Lynn 唔幫手
成件事唔成立

其實Grace 幾靚女
套戲評價好高
睇完真係完全無失望
好正

可以拍到咁刺激咁緊張
成套戲節奏都好好,基本上無悶場

套戲好似仲係真人真事

阿Bank 好慘

如果Lynn 唔幫手
成件事唔成立

馬sir! 你都啱嘅!
我自己就係咁諗嘅。
Lynn嘅價值觀係由一開始就慢慢咁改變緊,係到最後先醒覺!
banks就反而係被迫而墜落,到最後就完全扭曲哂!坦白講係好sad。
呢兩個character嘅對立好鮮明!其實banks個鋪陳可以話由係廁所嗰到已經開始show出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞