泰國出貓電影Bad Genius / 出貓特攻隊 / 模犯生劇情討論區

513 回覆
31 Like 9 Dislike
睇依套之前,泰國劇/電影淨係睇過套Hormones(唔知有冇人識 ),今次拉埋個fd去睇,佢事前都問我會唔會好悶,最後套戲搞到我同個fd勁緊張,佢同我都話好耐冇試過睇戲睇到咁

Hormones is BL drama?
睇依套之前,泰國劇/電影淨係睇過套Hormones(唔知有冇人識 ),今次拉埋個fd去睇,佢事前都問我會唔會好悶,最後套戲搞到我同個fd勁緊張,佢同我都話好耐冇試過睇戲睇到咁

你睇得太少
好多泰國影視水準不錯

你睇得太少
好多泰國影視水準不錯

泰國電影
初戀那件小事係我其中一套最鍾意既戲

你睇得太少
好多泰國影視水準不錯

泰國電影
初戀那件小事係我其中一套最鍾意既戲

近期d 的一日情人
Mr Hurt
戀愛病發都正

糖水鋪特約

Lynn
老實講無你哋講到咁好睇
bug位都有
除咗考國際試比較緊張同刺激其他都麻麻
不過對情侶塑造得幾好
比著係現實見到一定會扯火嘅類型嚟
完全做到咩叫依賴型垃圾

有live記者會

有live記者會

Oh

Hormones 有三季 講班學生面對唔同既青少年問題/黑暗面
有BL 有sheshe 好好睇 兩位男主都有份做
整體黎講泰劇有某D係幾高質
有D就...好垃圾

Hormones 有三季 講班學生面對唔同既青少年問題/黑暗面
有BL 有sheshe 好好睇 兩位男主都有份做
整體黎講泰劇有某D係幾高質
有D就...好垃圾

I see thanks
呢套算好睇?
老實講無你哋講到咁好睇
bug位都有
不過對情侶塑造得幾好
完全做到咩叫依賴型垃圾

有咩bug位
老實講無你哋講到咁好睇
bug位都有
不過對情侶塑造得幾好
完全做到咩叫依賴型垃圾

有咩bug位

冇啦啦十幾條友成績突飛猛進無人懷疑架咩
考試嗰陣狂望都無事
正常已經會懷疑啦下話
之後國際試到
一開波話加強安全措施但係都比佢哋放到電話入廁所
大佬連香港都有人咁做啦點會唔知呢個位要睇實
到之後扣喉咁明顯都冇人睇到?
話晒都叫國際試個監考員會唔會盲到咁
老實講無你哋講到咁好睇
bug位都有
不過對情侶塑造得幾好
完全做到咩叫依賴型垃圾

有咩bug位

考試嗰陣狂望都無事
正常已經會懷疑啦下話
之後國際試到

考試咋大佬
我覺得套戲既保安已經誇張左
現實中其實仲hea

就算國際考試,監考員都只係監考員
唔係國際刑警
老實講無你哋講到咁好睇
bug位都有
不過對情侶塑造得幾好
完全做到咩叫依賴型垃圾

有咩bug位

考試嗰陣狂望都無事
正常已經會懷疑啦下話
之後國際試到

考試咋大佬
現實中其實仲hea

唔係國際刑警

你考試可以周圍望同埋扣喉都無人理?
除非條友訓咗覺唔係都無咩可能可以唔知
老實講無你哋講到咁好睇
bug位都有
不過對情侶塑造得幾好
完全做到咩叫依賴型垃圾

有咩bug位

考試嗰陣狂望都無事
正常已經會懷疑啦下話
之後國際試到

考試咋大佬
現實中其實仲hea

唔係國際刑警

你考試可以周圍望同埋扣喉都無人理?
除非條友訓咗覺唔係都無咩可能可以唔知

我唔敢答你
因為d鬼真係好hea
你當場除埋褲屙篤屎
佢分分鐘去到聞到臭先知
睇ig台灣真係多好多fans
希望佢地唔好對香港印象太差
唔明點解唔等套戲上耐d有人氣少少先請佢地黎
睇ig台灣真係多好多fans
希望佢地唔好對香港印象太差
唔明點解唔等套戲上耐d有人氣少少先請佢地黎

其實昨日觀察所見
大家已經好熱情

馬sir有無睇9巷1弄?
有啲BL味既drama 有non做
呢套琴日睇左 真係OK 起碼笑位真係可以笑 D泰國演員真係可以好靚仔靚女
近年泰國片真係多左小清新系列 入場睇幾套都係OK 唔再係鬼片化
可能近年真係現代化左 呱幾套都肯出國拍外景,日本 情約一天/韓國 你好陌生人/澳洲 出貓大作戰,睇得出製作成本有限,但都好用心去度出黎

有冇睇羽你同行 好好睇 每一集都睇到我喊

好睇嗎?

台灣d 衣著好正常
仲有遊戲玩

希望會黎多啲香港粉絲會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞