泰國出貓電影Bad Genius / 出貓特攻隊 / 模犯生劇情討論區

513 回覆
31 Like 9 Dislike

james 戲入面個look好睇d

佢地好似有新電視劇 好期待

呢個look 唔襯佢

Btw 佢地唔怕熱架?著咁厚

想追
睇左未

樓主係唔係坐E2

點解咁問

因為我係坐E1嗰個🤦🏻‍♂️

我同你講過野

咁都有得相認
唔係坐你地個邊 無得睇相認

你係中間?

坐廿幾個邊

坐我地呢邊好好d
可以第一時間飛奔跟出去

想追

我追開泰劇
結局太差 影響整體觀感
導演結局突然道德撚上身 當然作為電影都唔可以傳播太錯誤觀念俾觀眾。但結局埋尾感覺就只有
窮人生仔 正仆街!

如果導演係想說教 例如善惡到頭之類
就唔會一個shot影班有錢二世祖仆街都冇
而最忠直嘅窮撚ban 俾人打完 獎學金攞唔到 再局住出貓 到最後仲要顯到佢小氣鬼

諗住入場睇笑片 點知原來係有錢大哂嘅故事。
好撚垃圾。負評
頭先一路睇一路覺得自己睇緊長澤正美同二宮和也

好彩唔係得我一個覺得似二宮和也
其實仲有啲似李逸朗

想追

James真人個look有啲嚇親
結局太差 影響整體觀感
導演結局突然道德撚上身 當然作為電影都唔可以傳播太錯誤觀念俾觀眾。但結局埋尾感覺就只有
窮人生仔 正仆街!

如果導演係想說教 例如善惡到頭之類
就唔會一個shot影班有錢二世祖仆街都冇
而最忠直嘅窮撚ban 俾人打完 獎學金攞唔到 再局住出貓 到最後仲要顯到佢小氣鬼

諗住入場睇笑片 點知原來係有錢大哂嘅故事。
好撚垃圾。負評

套戲根本都唔係想講善惡到頭
見到IG 有人跟埋去酒店
機場
好癲
機場
好癲

好彩仲有咁多人追,幾驚佢地黎到好冷清
利申:好早睇完依加先知有post同佢哋會黎
機場
好癲

Bank 原來香港好多fans

我8月頭睇完 見到佢地來今日都睇多次
機場
好癲

馬sir 我都係 兩次都元朗

我坐D都好似無咁近

想追

我追開泰劇

non套9巷1弄追到二十幾集
今日好大嗌pi ert
樓主係唔係坐E2

點解咁問

我同你講過野

咁都有得相認

你係中間?

坐廿幾個邊

坐我地呢邊好好d
可以第一時間飛奔跟出去

下次識揀位
機場
好癲

馬sir 我都係 兩次都元朗

我都係
我請Non 同James 簽番8月5日張飛上

我同你講過野

咁都有得相認

你係中間?

坐廿幾個邊

坐我地呢邊好好d
可以第一時間飛奔跟出去

下次識揀位

其實應該去旺角 / apm 少人易追d
睇依套之前,泰國劇/電影淨係睇過套Hormones(唔知有冇人識 ),今次拉埋個fd去睇,佢事前都問我會唔會好悶,最後套戲搞到我同個fd勁緊張,佢同我都話好耐冇試過睇戲睇到咁
頭先mk 佢地從後門出要行去新寶個度上車,成條路可以跟住佢地行超近距離慢慢影
好多人都拎到selfie

早知去旺角個場

元朗好快就走

元朗好快囉

Apm 個場最好 可以簽埋名

Apm個場有Now tv做sponsor,所以先有簽名會
開頭睇見到女主角蓮咁既貓樣既喂,見到明詩就

點知睇睇下蓮既氣質氣場出哂黎壓哂其他主角

不過有得屌我都係會屌明詩
頭先mk 佢地從後門出要行去新寶個度上車,成條路可以跟住佢地行超近距離慢慢影
好多人都拎到selfie

早知去旺角個場

元朗好快就走

元朗好快囉

Apm 個場最好 可以簽埋名

Apm個場有Now tv做sponsor,所以先有簽名會

好唔公平
最早賣個場最hea
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞