泰國出貓電影Bad Genius / 出貓特攻隊 / 模犯生劇情討論區

513 回覆
31 Like 9 Dislike
【上次3缺1】延續《出貓特攻隊》熱潮 「明詩」Oom單拖襲港
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170901&s=7018882&a=57157133
Grace終於都嚟香港

幾時
【上次3缺1】延續《出貓特攻隊》熱潮 「明詩」Oom單拖襲港
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170901&s=7018882&a=57157133
Grace終於都嚟香港

幾時

啱啱睇01新聞,話9月21日嚟香港
估佢唔到咁好睇
bank bank
以前每逢bio test都出貓
估唔到咁好睇,全無冷場,d演員都做得好好,值得推薦。
有冇人覺得BANK係王大陸既靚仔後生版

睇佢d訪問勁cute cute

九巷一弄屁鵝,超靚仔
痴線 完全估唔到咁好睇

九巷一弄屁鵝,超靚仔

巴打都有睇?

九巷一弄屁鵝,超靚仔

巴打都有睇?

J 飽佢啦
結局同死亡筆記一樣
點都要寫返條正路出黎
但係明明女主男主拍住上先最正

如果結局係邪能勝正就會比班政治正確撚屌到上天花板

電影都唔可以黑化
霸道到呢
估唔到咁好睇,全無冷場,d演員都做得好好,值得推薦。

上次睇嘅泰戲係Mr. Hurt
嗰套真係好爛 一啲都唔好笑
反而呢套好有驚喜 好緊張
好睇,好刺激
Grace真係好gfable

成個架妹咁

我條女

ig呢

九巷一弄屁鵝,超靚仔

睇睇吓覺得茶盞靚仔啲

九巷一弄屁鵝,超靚仔

巴打都有睇?

呢套野超好笑
屁鵝 & 茶盞
Grace真係好gfable

成個架妹咁

我條女

ig呢

https://www.instagram.com/oomeisaya/

九巷一弄屁鵝,超靚仔

巴打都有睇?

呢套野超好笑
屁鵝 & 茶盞

banghom暗戀屁鵝啲ff都好好笑

九巷一弄屁鵝,超靚仔

巴打都有睇?

呢套野超好笑
屁鵝 & 茶盞

banghom暗戀屁鵝啲ff都好好笑

成家人都好搞笑,個阿媽都好搞鬼
其實點解國際試條友緊張到要追出去搵番lynn?

賓同lynn又好驚比人捉到 但其實捉到都無乜事

好似賓咁 如果唔care有無書讀 自己記性好 其實無乜問題

bank點會唔care有無書讀
佢果刻仲係好想出國留學
好正
套戲唔錯,但不是超神級。

出貓方法好大路,稍有留意新聞就知。其實最容易係做假証,代有錢仔同grace去考。

Anyway, 最深刻印象係超蓮爸爸搵女果幕,我係grace真係諗唔到呢個方法耍走世伯
其實點解國際試條友緊張到要追出去搵番lynn?

賓同lynn又好驚比人捉到 但其實捉到都無乜事

好似賓咁 如果唔care有無書讀 自己記性好 其實無乜問題

捉到可以好大鑊,比考官check 到你電話有messages, 仲有收人錢,監都坐得呀

九巷一弄屁鵝,超靚仔

睇睇吓覺得茶盞靚仔啲

茶盞都正 個樣唔似泰仔

九巷一弄屁鵝,超靚仔

巴打都有睇?

呢套野超好笑
屁鵝 & 茶盞

究竟幾時先知是咪BL劇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞