[KPOP] K-POP 2023討論區 (38)

1001 回覆
0 Like 21 Dislike
祐寶就返屋企 準備大戰
🔥韓網熱帖評論翻譯🔥 “

朴志效solo公司做得太過分了” 昨天韓網論壇一則帖子稱:“我感覺公司對志效太過分了說實話可能多少也有我期待過高的原因吧但公司還是難辭其咎志效是娜璉之後第二個solo的兩個人的對比太鮮明了娜璉的solo 歌很有特色編舞也很有特色成功出圈歌曲公開之前預告視頻中的造型就已經把期待值拉滿了MV也能一眼看出來沒少砸錢反觀志效的solo 大打安全牌沒有什麼吸引人的特色厚嗓勁舞是志效的優勢結果歌曲中沒有高音沒有killing part 也沒有讓人眼前一亮的dance break 我期待的可是more & more或者talk that talk那樣的感覺哎,,,,,總之歌曲,編舞,MV,造型各個方面都不如人意兔毛墨同為3代女團橫向比較志效這首歌真的不是最優選粉墨Jennie,Rosé,Lisa,智秀每個成員的solo曲給人感覺都是量身打造的而且MV也很捨得花錢紅毛JOY,WENDY,澀琪solo曲質量都很高也很適合本人兔瓦斯娜璉的solo曲也是上上之選如果有一首能夠充分發揮自身優勢的歌曲志效的solo成績肯定會很好而這首歌只能說是平平無奇吧所有的一切都讓我很不甘心如果這首歌是志效自己選的那我只能說聲很遺憾了,,,,ㅠㅠ”

食埋宵夜先
屌你老母都話左申留真係老鼠屎 走音仲勁撚過MOMO
https://lih.kg/3478218

Momo名場面

https://youtu.be/1G5L9MItpBQ?t=185
#JIHYO    "ZONE" has now sold over 500,000 copies on Hanteo. #ZONE   
所以平時千祈唔好開咪
走一次音就比人記成世
平時唔開咪開一次就俾人吹成世
死肥婆賴三賴四
25?
啲評論好中班粉絲唔鍾意聽到嘅嘢咁唔理性討論都有

由出道到而家仲成日拎少時比
講一次俾你吹到吹成世?
我投降…正式宣布擁護T寶
你唔想睇其實可以完封我洗唔洗教你㩒
以後我只會說T寶好話
咪咁嬲啦屌上個網討論下都咁認真
唔知點解追追下post開始習慣左有你嘅存在
間唔時反而想睇下你辛苦左成日搵左啲咩出嚟或者睇下你有咩意見想發表
最尾果句講緊邊隊 More
Cls 你講Twice壞話就得
我覆返你講Twice好話就唔得
咁以後我只會說T寶壞話
就算係離開咗 我都會支持佢哋的
又要大戰,支持

比Lily我
支持
好正
我同莉莉好有緣
唔知係佢啲眼白太多定係點
佢眼神係死到一個點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞