[KPOP] K-POP 2023討論區 (38)

1001 回覆
0 Like 21 Dislike
你真係未見識過once 幾惡,咩都要爭第一,唱歌連自己都覺得自己難聽,其他人講就係黑粉,而家數據差,又唔承認啲歌難聽,大眾唔認可,有質疑嘅聲音又點止連燈,韓國嗰邊大把討論
而且以前男團銷量好,音源差,都會俾人屌,而家twice之係淪落到咁嘅地步實在令人唏噓
追咗好耐都仲係佢哋
條NCT SM肥婆煩撚到NCT首首歌都咁撚難聽都有人買專啦 唔同又屌佢咩
講真JYP同SM fans兩邊都係煩大家一齊支持小公司Hybe算啦。。
Sorry我真係最近先開始追post
所以我認真係未見識過以前once有幾惡
但其實唔明點解一定要逼人承認啲歌難聽
唔承認就要圍屌到承認為止
口味呢啲野係咁㗎啦,有人中意,有人唔中意
話明Fans 盲撐都好正常
你唔係Fans 公道講句自己感受都好合理
有咩好屌
本po高質留言
講咁多只係想叫大家理性追星
唔需要浪費時間心機喺網上同啲口味唔同嘅人拗
拗贏左你個idol唔會多個獎
拗輸左你個idol唔會少左Fans
目的係為左搵人屌嘅
自己開個K-POP互屌區屌飽佢
唔好喺到阻撚住大家討論

我都喺到講返聲唔好意思 阻撚住大家追post
真正嘅Neverland應該支持先啱
因為拍拖熱戀期係題材
Touchwood分咗手想唱衰前度都係題材
劈友方
宜個post係咁垃圾架喎,幾隻SM狗十煩西蝗完晨互含,2除左自己迷果隊之外都黑24小時都係連登屌以為自己好funny
d脂肪塞住對耳佢聽西到歌咩
每個歌手嘅作品都係佢嘅題材

又真係幾大
【昨晚播出SBS對於《想知道真相》FIFTY FIFTY事件真相】
· FIFTY FIFTY 成員寧可退出樂壇也不願意繼續在ATTRAKT旗下
· Aran 的疾病實際在出道前患上
· 有兩名成員原來/正在患病
· 全理事每天都會做BMI檢測
· 銷售額分成公司與成員7:3
· 成員們被嚴格管制
· 安裝了持續監控成員的安保攝像頭
· 成員們曾被全理事驚嚇並造成了心理恐慌
· SBS《想知道真相》節目組總體對成員持支持態度

(p1外網節目總結翻譯,p2-6韓媒新聞機翻節目內容,p7: A社員工透露所謂的代表把成員「女兒」一樣看待,實際上完全不關心成員,只是利用該團體獲取資金)

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞