[KPOP] K-POP 2023討論區 (38)

1001 回覆
0 Like 21 Dislike
都唔明有咩好嘈 SM同JYP咪一擔擔
一個就喪買youtube播放量 一個就買銷量吹大個數
不過Nmixx再勁啲 JYP幫佢2個都買曬
一人多句啦
咪舊登個陣
我係中意jer住果兩條八婆既oppa吖
SM狗話以前既野唔計
本月一開始告bbc嗰陣都好多人反本月
Koreaboo就直頭係bbc隻狗

https://twitter.com/Jjojjo5050/status/1692977157125927175
條數不明不白都算
明明仲有1.6B仲吹到自己缺錢到要賣車賣錶 換車換錶就真
根本條友老千嚟 會可憐佢嘅都弱智
原來n年前發生過啲咁嘅事
我喺連登時代先追得貼啲
淨係見到個個都無啦啦踩下twice
溫屎還拖又俾人話係癲狗
3樣 投票都買埋
你真係正宗追星上腦啲傻閪
俾人屌極都唔撚care
唔中意Twice但跟得貼過啲Once
我都覺
佢講呢啲事 我第一下聽落似係Blink做多啲
啲Fans無論Twitter 定IG都惡過狗
不嬲都話成班韓國人on9
走去信個老狐狸
佢係呢個industry咁耐點會咁蠢
仲吹到自己為咗捧佢哋賣撚晒啲家當
Blink之前咪就Once惡過狗
睇條友d前科,唔信班女都唔會信到個老嘢十足啦
睇數據又上腦
兩個同日同時間出歌嘅人我po日榜空降
仲要無評論半句
然後俾傻西溫屎追住咬左幾頁
而家又賴blinkKpop討論區預咗個個人有唔同把聲,要聽好評返圍爐區算啦
老實首歌好聽,人又靚又跳得唱得,就一定正平多過負評,每隊都有啲難聽嘅歌,成績都會差,根本好平常,但有啲粉絲係都要話首歌好聽,但最後成績唔好個個都話唔好聽,呢啲咪盲撐,點解唔可以大方啲承認Comeback係失敗
sm隊新野芒果定番薯集合體黎,
yg就痾極痾唔出
jyp就有前冇後, E家連前都冇埋
全部等俾hybe收割
我就係明Kpop 討論區係應該人人有唔同聲音
你有你中意 佢有佢唔中意咪得
但有時就係想知啲要踩其他團嘅人係咩心態
仲要逼Fans去承認自己個隊失敗
逼到佢承認完你會有優越感啲?
現役IDOL說IDOL是有保質期的 ​​​

一般idol緊係有, 但天生idol又點睇
條傻西SM狗日撚日都要提住TWICE
好似冇咗Twice就會吠唔撚出咁樣
而家仲要做小人扮君子
呢度有追開post嘅人 都知邊個日撚日啫住Twice
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞