[KPOP] K-POP 2023討論區 (38)

1001 回覆
0 Like 21 Dislike
外國腦殘左膠繼續死撐表示睇唔到
( D社好波)

你繼續啦 一眼就知邊個怨婦日日講
最後嗰個叫咩名?
最愛大波妹
公道講句 宜家歌紅係首要條件 咩主唱實力都係後話 串流時代歌出唔出圈先係分水嶺
因為新一代女Idol喺唱歌方面嘅實力整體上係弱左好多
呢代嚟講可以企係個台唱到高音唔走音真係算好 要求可以話係被逼降低左

同埋唔知係有公司想帶輿論風向 定係大眾關心嘅嘢真係變左
宜家d人好似特別關心成績 音源、銷量、Youtube Views
連有幾多名牌代言呢d on9野都有人鬥
舞台做成點 有冇唱反而少人講

舉個例 呢到會有人笑Somi音源好過ITZY
但係冇人會講 ITZY應該係每場音放都開咪 Somi就場場咪咀
開慣咪嘅繼續開 冇乜人會特別再讚 同去欣賞佢哋背後嘅付出
開好少嘅繼續開好少 亦冇乜人會特別再屌
好似習慣左同接受左就算 慢慢已經變左理所當然
https://youtu.be/C1ITPFPt1do

誠意推介孩子交換身體
Minnie 扮牙琦好似
要大主唱 woo , 有既你都又唔睇咁點先,來緊 QDP 既 EL7ZUP 出碟又雙主唱 Kei Hwiseo , KEI直程係大主唱 la ,仲雙舞擔,雙 Rap,又有門面,又睇下來韓國人點
而家啲團唔開演唱會都好難聽到佢哋唱live,hybe嗰啲團仲衰到演唱會慢歌都咪嘴不過fans都接受到咁咪算囉
https://youtu.be/cuJWA_hkyNU

我都誠意推介孩子交換身體

小唐群益會夏季遊行
有大主唱嘅團都係要靠口水歌紅
做尖練到好大隻,有復肌,身材好好
但無練氣
見樓上有4代女團樣靚強勁主音盤點
想加多個,就係Weeekly嘅Monday

仲霉過gigi
Aespa首英文歌好聽

我大人有大量已經幫佢買咗一張
估唔到災B落完仔都keep得咁好咁靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞