黎青龍:「沒有護肝補品,減肥是唯一補肝法。」

455 回覆
818 Like 20 Dislike
青龍B
江湖追殺令is coming
又斷章取義 屌你老母閪

所以依家woke嗰班左膠話"男女性別嘅分別係源自人為social construct" 根本係弱智
自古以嚟,人類一直都有所謂social construct,而social construct根本就係源自男女性別不同嘅生理構造
正常應該食午餐
但我真係怕餓得太耐夜晚瞓唔著所以淨係食夜晚
但都盡量7點前食, 夜晚就12點前瞓, 第二朝起身到中午唔會有肌餓感

平時唔做運動, 所以唔知做埋運動會唔會頂唔順

呢種生活習慣暫時維持咗3個月
體重少咗6KG, BMI都去返正常水平, 所以應該都會keep住維持落去
你照曝飲曝食?
戒果汁 一杯果汁嘅果糖隨時有3, 4個橙咁多 但係你轉食返橙 一日食2個都嫌多喇
仲有用生果去煲湯都要盡量避免
捱夜不傷肝

依d人真係讀屎片呀,讀咁多書都無未讀過書既清醒
讀咁多書都俾唔到個同大眾一樣既結論
都事小
至敗香港捱夜多數係捱一日兩日/番shift
第日又變番正常
作息唔定時先係最傷
呢個邊能個黎?聽佢9up啦
natural selection
中醫不嬲都似巫術多d
講真句,2023 年仲點會信中醫
頭腦我又唔覺會特別清晰咗, 但個人真係會精神咗同埋冇咁易眼瞓
可能我LUNCH都唔食, 所以中午打後係會有少少飢餓感令個人冇咁易眼瞓
頭腦我又唔覺會特別清晰咗, 但個人真係會精神咗同埋冇咁易眼瞓
可能我LUNCH都唔食, 所以中午打後係會有少少飢餓感令個人冇咁易眼瞓
控制加路里、少食多餐+做運動增加肌肉加速新陳代謝=健康減肥方法
pin
其實唔駛刻意食少餐捱餓
揀健康既野食食足3餐都冇問題
計好卡路里就得
幫咩手
你proof 到”gender course” 係洗腦先再講
證明唔到呢樣嘢
你後面講嘅嘢全部都唔會成立
再者黎生係醫學界
你要搵人幫手係都搵個相關專業
又不可以咁講既,中西醫有多少唔同,無數據支持姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞