當年第一次睇雷霆救兵係咩心情?

498 回覆
353 Like 8 Dislike
柏加,趴低呀!
免費嚟講,大陸app 泥視頻 仲有。
現實生活中,唔少人突然整親都會大叫媽咪呀! 或者啲女人話生仔痛到阿媽都唔認得。 應該係一啲人類正常反應黎。
珍珠港俾班架仔炸到陸沉叫唔知做乜送頭
當年明珠台播,當年播果陣已經有人話好睇過救兵。
"唔知做乜送頭" 果啲人一係自己無知,乜前文後理都唔識,一係扮白痴。
點解咁入戲係佢地拍之前一齊全隊入去軍訓
所以佢地全部私底下都係好friend
真係好似去打仗咁 隔離都係出生入死既隊友
仲有好多人雖然唔係叫自己阿媽,係叫人地老母
一個cm引哂班5毛出嚟
好慘,佢仲要同老母鬧交定唔知點
Thunder!
仲要慢慢用刀插入心臟個下,訓唔著呀
有咩
仲有套The pacific 都好睇有一幕係條友不停向日軍射,有個大粒佬叫停,但佢照射。個大粒佬屌佢,嗰條友屌返佢講啲野好深刻
仲要當時係英國係冇德國間諜 個班所謂既"德國"間諜 其實全部都係幫緊英國 全部都係雙重間諜 所以佢地啲假坦克除左fake曬啲間諜飛機影相之外 佢地仲信埋"德國"間諜啲情報 先會咁成功fake左德國以為盟軍會係加萊登陸 重兵防個到
睇到個德國佬變弱者好撚燥
公道講,人地見佢冇戰意都冇殺佢
睇錯,係嗰個醫療兵唔係執腸嗰個
無咩感覺
當年Vin Diesel 仲做緊茄喱啡
bob 由訓練到上戰場都有拍,個代入感強好多

臨尾仲有德國軍官投降個段演講又係好震撼人心

同埋套劇描述戰爭既殘酷比the pacific 細膩好多

the pacific 做到太出面
仲有套勁舊ge 碧血長天
宏觀d 講d day 前前後後經過
劇情上老土d
有興趣都可以睇下
後期仲同德軍Fd左

大家係度傾閑計
先知個老德軍經歷左兩次世界大戰而無死
仲站緊崗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞