唔通靚女就可以係工程界打橫行?

1001 回覆
1347 Like 87 Dislike
個幾間大公司的HR 真係上曬身
未reference check 得清楚就出email announce🫢
條女都幾勁 成間公司工程部可以比佢玩殘
btw我以為富豪係 太子女既
點立立亂法
如果咁既樣都昆到咁多大公司
仲要無比人拉都幾勁
HKIA同HKIS同會計一樣玩考試

HKIE唔係
自然垃圾啲
冇朋友
寫得PhD已經係dr
工程做野個班(not academic個班)
有CEng 鍾意寫Ir多過寫Dr
揾人send email去hkie嚴查
再send東張
Send左啦 佢建議私了
咁誇張
直頭係好撚勁

人大左就明叻有分好多種,姿色見人見智,但有少少底,唔怕一換一以面皮厚,膽搏膽唔怕死到極致,單野係堅既話俾佢搏到真心真係叻
樓主本身誠信就有問題
真 工程界專推女上位
仆佢個臭街 學歷差唔多 做過地盤 經驗豐富過佢
啲女只係識讀書唔識地盤運作 班大佬都寧願請女既同升女既
你班女咪撚成日話靠實力上位
佢個陣有得去英國考嫁
可能果期冇 hk panel 把關
比Uk 放咗好多人入去
而家冇呢一支歌仔唱啦
好似19年之前charter cibse都可以去uk
呢單野好快會去到CIBSE head quarter
Catch me if you can 香港版,可以揾嚟開戲Cls
依家呢個呀姐係邊害人
如何由侍應呃到做group director
曲折離奇
四五千蚊做國家主席都得啦
聽啲TG谷巴打講,已搵咗ECUK,英國嗰邊暫時態度ok, 話會立案調查,當然會唔會不了了之就未知之數。

相反,hkie官腔式hea回,推返個波比吹哨人,要佢攞證據證明一棟唔存在嘅樓點唔存在法,再想玩反起底,起個吹哨人出嚟玩私了,點知比個吹哨人撚返佢地轉頭,自稱係聾啞人士肺癆長期訓病床,只有email白紙白字一個溝通途徑。
先將故事賣版權俾netflix拍戲。

接受訪問就後悔痛哭,用洗底play 成為KOL。

有番咁上下知名度,乘勢開only fans。

2023年,識玩可以賺多三大筆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞