唔通靚女就可以係工程界打橫行?

1001 回覆
1347 Like 87 Dislike
HR廢唔識都算
interview panel 應該個個都係大粒 都無人覺得奇怪
下面Fuyan 嗰個唔係話假公司咩
炒左未
由侍應做到Group Director
好勵志
佢富豪又係衰能力及誠信被炒?
同判頭打龍通
間野叫 御皇國際 Royal International
40萬既單, 斬件上
最後衰貪污再被炒?
有冇update?
唔報上channel c 東張搞大佢?
差2樣野 - ecuk既證明,同埋假phd既證明
點解可以假學歷 假經驗 再份份工被炒 但keep住都仲繼續呃到人搵到工
仲要間間都大公司
究竟發生咩事
越大粒d hr越唔會查 這就是香港
靚女
官方就話身體不適
實際冇料扮4條, 得罪好多人...得罪咗D唔可以得罪既人....派HR查佢個底, HR又CHECK到學歷做假..... 咁咪即日CALL返黎即走..........
而家整走晒D老臣子.....間野冇晒senior management 咁濟, 不過佢醒呀.....而家攬住集團太子.......好似係幕後做緊consultant ...... 冇計...個集團太子傻仔黎......人人都知......係投啱胎咁解......... 2個低能一拍即合.....
仲要職位幾高下
成件事真係好癲

但係個phd係完全作出嚟定點?
巴打知好多嘢

攬住集團太子意思,即係仲做緊富豪集團系列?
correct
佢真係工程界不死小強嚟...

即係佢個PhD肯定造假啦,其實上面啲巴打同我都研究過,冇任何證據支持到佢有可能攞過 University of California, Berkeley Business Administration (Management of Organization) PhD
淘寶
病態
香港遲下大把呢d 專才
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞