[KPOP] K-POP 2023討論區 (37)

1001 回覆
1 Like 20 Dislike
副歌唔會又係啲弱智抖陰舞掛
.@JYPETWICE is now the girl group with the MOST weeks on Billboard Top Album Sales, breaking their tie with BLACKPINK (76 weeks) 💫
首cake真係好撚難聽
【新聞】「我要用刀刺死aespa winter」死亡威脅

本月7日,在網絡社區上出現了題為「我要刺死8日出國的aespa winter」的文章。雖然在爭議後被刪除,但迅速傳到了其他網絡社區。一些網民還親自報警。S.M是通過警方才得知金玟庭收到死亡威脅的消息,現已提出投訴,並不知道另一位成員也一樣收到了死亡威脅。

南韓咁多扑宝??
王嘉爾咁耐冇返過沙田就係驚𠹌咗朴宝
岩岩開始追Kpop
點解連登好似咁多人唔中意TWICE?
welcome to 連登
岩岩開始追Kpop
點解連登好似咁多人唔中意IVE?
岩岩開始追Kpop
點解連登好似咁多人唔中意NCT??
岩岩開始追Kpop
點解連登好似咁多人中意hot girl gigi??
問埋d廢話係人都知因為個金挺油
岩岩開始追Kpop
點解連登好似咁多人唔識Rockypinch?
神級靚女,身材正,又瘦,又有18年練習生大主唱志考飆高音,9個性感尤物
係人都蒲萄佢哋
一個人一旦愛上了Twice她這一輩子就被定型了 她就永遠愛twice了 不管紅還是twice糊 不管twice唱好歌還是twice唱糞曲 twice好時我只看到twice的好 twice給我帶來痛苦我還是想著twice的好 這輩子就不會跑路了 哪怕受傷哪怕流淚 還是會想起twice給我帶來射X的快樂 黑粉罵完twice歌難聽之後 別騙自己 你還是會聽,我們享受的已經不是音樂
推下糊團,8月17回歸,首首都好聽
https://youtu.be/zFLGgpe_l0M
Ban
因為豬肉難食
係人都知金蓮熙無job到周圍搵老細
queendom puzzle第二憎就係佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞