[KPOP] K-POP 2023討論區 (37)

1001 回覆
1 Like 20 Dislike
呢首唔易唱喎,成隊風格又唔夾
STAYC LIVE 緊
《Produce 101》出身金素慧「成員們也很希望I.O.I重組,懇切地期盼中」

出演16日播出的KBS 2TV《屋塔房的問題兒童》的金素慧通過節目表示:「I.O.I差一點就重組了,但最後還是告吹了。我經常和成員們聊天,大家都迫切希望能再次重組。很多時候都在想念組合活動。」

支持,但請排起izone後面
天使下凡我妹寶
https://youtu.be/p8V4cmjLD_M

個期有人貼 IVE Dream Concert 2022,見場Festival 要開大咪 + 右邊recommend 有 OH MY GIRL。

聽完之後突然想聽下其他女團真唱

咁就比我發現咗 NMIXX❤️‍🔥 & STAYC

所以長久以來都愛💗 & 支持STAYC❤️‍🔥,不過STAYC💖排第4,所以好少提

值得更好
著仔

MOMOLAND💖

係咪第一

真天使出場,甚麼人間公主往旁邊稍一稍
依到啲人話 Itzy 唱歌Top
Itzy 都可以好可愛
件欺凌雞有咩資格出聲?
[DEBUT] STAYC “Bubble” 07PM KST Update:

#15 Bugs
#66 Genie
#77 MelOn
佢哋啲音色 點都唔似唱呢啲可愛歌
STAYC girls, it's going down
Itzy 只係唱live還可以穩,不過好多時嗌出喉嚨,一隊把聲個靈魂就睇個主唱,但係主唱仲唔穩過禮志
NO

Aespa❤️‍🔥 -> NMIXX💗 -> NewJeans💖 -> STAYC💝

本身NewJeans❤️‍🔥 第一,但新專輯啲歌太難聽要降級

NMIXX💝主打一般,所以第二

Aespa❤️‍🔥新歌最好聽,所以第一
sneaker同cake唔係已經係兒歌feel?
我成日聽返佢哋Not Shy成隻碟
呢隻碟起碼有兩首side track可以做到主打
點解而家會咁樣
係大部分人已經對ITZY失去新鮮感
俾首DITTO佢地都救唔返
佢哋而家啲歌Rap又多 又念經 又拼接 仲要抄人哋啲style 難聽到死 你睇吓人哋Stacy首新歌 簡簡單單仲要冇rap 夏日清新可愛曲風 贏成條街 咁你要問問二本部班垃圾做緊乜啊 可以作曲越整越衰
冇錯 衰咗一次都算 而家連衰三次 俾你有首神曲都彈唔起

『Bubble』音源空降
Melon Top100:77
Melon實時:33
Genie:66
Bugs:15
Melon首小時收聽:15,436
Melon首小時點贊:3,193

『Teddy Bear』音源空降
Melon Top100:83
Melon實時:29
Genie:53
Bugs:13
Melon首小時收聽:15,119
Melon首小時點贊:3,850
咪撚再燈
Aespa已經好霉
俾首IAM就ok
佢就黎改I love aespa
邊個負責縫針同跳機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞