[KPOP] K-POP 2023討論區 (37)

1001 回覆
1 Like 20 Dislike
大陸官方版cut嗮呢堆英文title中間拜神嗰part cut嗮冇咗成分鐘,成隻MV亂嗮龍
呢庋冇人識你啊
歌OK

有一點極欣賞,首歌有3分半呀,好難得

依家女團啲歌 應該得Fromis_9 啲歌可達3分半,支持Fromis_9

不過Triples有啲女

但有一個好特別

唔係話好靚
但唔知點解,會好自然就留意到佢

仲有依個國人幾靚
熱帖「假設你是一名男愛豆 不小心在直播中...」

唔知K-Pop有冇發生過呢啲事呢?
淨係歌名都驚踩親佢地條尾啦快啲補拍多個Xi version講吓共產主義
李彩演將於9月迴歸。
STAYC新歌音樂太大聲好嘈

李知抄好有經驗

hot boy🥵❤️‍🔥
幾時有me幫佢同gigi組cp
但係牙抄唔係唔小心
李牙抄 (處女),遭無恥狂徒以移花接木手法,將她與一名男子的人頭相,套在一張極其淫褻、不堪入目的裸照中,並放上網流傳,第一處女娛樂集團派代表報警調查,李處女昨晚通過律師發表嚴正聲明,強烈指責該等不負責任的惡作劇行為,保留一切法律權利,向發放及轉載該類照片的人士追究責任。
收皮啦撚樣
【新聞】S.M回應NCT文泰一摩托車事故…「目前警方正在調查中,不便透露詳細情況」

當天凌晨,在SNS上流傳著「NCT成員辰樂在直播中提到‘泰一在回家時因闖紅燈的車輛發生了事故’」的貼子。

對於NCT泰一的摩托車事故是「闖紅燈的車輛造成的」的傳聞,所屬公司S.M娛樂方面表明瞭立場:「目前警方正在調查中,不便透露詳細情況。」
p到認唔出
同上次隻Teddy Bear愈垃圾愈多人聽
首歌歌詞好中:I don’t care 閒言碎語 Bubble Bubble Bubble
大奶
搞咩成個jennie
somi專搵醜婦拍片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞