[KPOP] K-POP 2023討論區 (37)

1001 回覆
1 Like 20 Dislike
咪撚玩啦
twice開show前兩個月就已經sold out
sofi stadium開賣第二日就已經sold out
bp完show先話自己sold out 死無對證

而且事實就係bp係賣少twice幾個section 所以唔知你個47.5k係邊度嚟
【hybe方時赫被殺人預告要做hybe大門前動手】(圖機翻)
🚓:認爲可能是未成年人,正在社交軟件搜查原文章

hybe門口:“禁止出入正門。請繞後門出入。請職員們協助。謝謝",並封鎖了正門。

替天行道🙏🙏

觀看了Lesserafim演唱會的PD48李詩安、李佳恩,還有演員李海仁

唔同金彩元影返張相?
Wonbin快來強姦我
所謂受害者去得睇LE 我識串嘅演唱會,即係代表放低咗 /接受咗當年入唔到IZ*ONE 嘅事,希望大家都可以睇在佳恩份上原諒金采源 曺柔理

以後可以攞呢張相塞撚住咁多位把閪口啦
去得concert即係冇曬心結啦
我宣佈歷時七年既Produce 101 賽果懸案, 正式Close File
人地佳恩去支持下舊同事
唔代表空降閪係forgiven
去得concert 90%以上嘅時間都會見到金采源 俾我係佳恩唔會為咗睇個舊同事夾硬睇埋條空降閪啦簡直眼冤

神顏
101賽果無懸喎
保護隊友嘅霸氣女王
你快手講句金請夏無cb好過啦
甜 是你嗎
組長?
🔥🔥韓網700樓熱帖評論翻譯🔥🔥
“我IDOL是CHANEL大使吊打你IDOL”
高奢代言“階級論”擴散引發爭議
《首爾經濟》今天發布專欄報導稱,隨著K-POPK愛豆全球粉絲群體的擴大,各家高奢品牌爭奪代言人的競爭進入了白熱化。 NewJeans,BLACKPINK, BTS等一眾愛豆是否有高奢品牌代言傍身、品牌咖位如何也成了衡量人氣及影響力的標尺。過去經紀公司的實力都是靠能否撕到大勢綜藝資源來評價,如今則要看能否撕到高奢品牌代言資源。

最長腿嗰個練過下功夫
7.嗰位家長,帶佢個女去睇精神科醫生啦
話說知唔知請夏去咗邊?好似好耐冇見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞