【連登 商業電台 光明頂 討論區(九十五)】

962 回覆
5 Like 3 Dislike
https://youtu.be/tfZAMcniwv4?si=ZVKo7pzKHmNfU7xN

陶傑時評 - 三權分立
2015年10月8日

到底外國勢力有咩居心用大數據YT演算比我
大家好
好耐冇見城巴兄
曲到圓
屌你老味
城巴你好
佢唔係第一個,高鐵撥款嗰陣時已經講緊
George was less interested in Elizabeth's education than Queen Mary was, but he did have one request of Marion Crawford.

He said to her, ‘Teach Margaret and Lilibet to write a decent hand. That is all I ask of you. None of my children can write properly.’

我google過KGV, edward VII, KGVI, QEII 書信,
KGV handwriting又真係好睇D,
其他人就普普通通啦, 最重要係事頭婆D字都唔係咁好啫, 證明佢個教庭教師有負皇命
癡根情長劍你好
薑汁炒芥蘭:只係少咗時間上嚟
夢翁
同你個名
即係點

(你好黨出沒)
我分唔到係唔係真來自美國駐倫敦大使館嘅tweet
加鹽落茶唔係美國國策
你中曬連匪毒,龍係兔之後
因為啲茶葉跌落海會好大鑊
美國獨立戰爭

美 國 駐 英 大 使 館 發 表 美 英 關 係 重 要 聲 明
https://lih.kg/3610174
原來未完場
如果係按生肖排名的確係
((中華/越南)蛇馬羊猴雞)
https://www.lym.gov.tw/ch/collection/epaper/epaper-detail/4ed4166b-1a1c-11ea-8482-2760f1289ae7/

不過我果時係按個emoji排列順序㩒出
不過中唔中連匪毒 可能一直都係 (就同話人地用抖陰一樣)
名符其實 幽你一默??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞