【連登 商業電台 光明頂 討論區(九十五)】

963 回覆
5 Like 3 Dislike
bp做咗查理斯座上客
冇set頭, 其他王室成員set頭之餘仲戴王冠, 比我感覺bp好似under dressed咁
可能特登,費事喧賓奪主
charless iii speech有提到佢地
BTW, 今次charles 講野好慢, 要開1.5, 以前佢Public speaking唔係咁
呢啲基本嘢啫
charles iii speech有提到800幾個英國士兵當年有打韓戰,
可能香港慣左跟大陸叫法, 將韓戰當成美中2國之戰, 好多香港人同華人都唔記得左當年係聯合國名義去打北韓, 北韓先係不義之師
唔使講到咁遠,今次叫埋bp去,因為英國政府入面有人係blink啫
geob清,今日呢套封榮譽MBE(唔係MBE)嘅衫會唔會就好啲
除左右二嗰個,我真係唔識欣賞呢啲loose fit/ oversize fashion, 係我眼中係ill fit
其他三個女仔明顯得體好多,尋日太似中學prom
今次英國真係比足面南韓, 國宴互相戴高帽,總統都有提到英國有Beatles queen
欣賞geob清,右二嗰個 Rosé嚟,基本上係全隊英文最好嗰個,平時主要都係佢同啲鬼佬做外交,包括國宴同查理斯傾偈。另外一個英文好啲就係左二嗰個Jennie
難怪右二入房見Charles時行第一
Clint Eastwood films Nicholas Hoult and Toni Collette for Juror No. 2
原來93歲奇連伊士活仲未退休
唔好唔記得董伯年代美國用4千萬續租而家美領塊地for 999年,
變相同賣地冇分別 所以美國點同香港反面都好, 佢一定唔會走人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞