微辣阿泰: 已離開微辣,對公司失望,對網絡失望

786 回覆
2111 Like 183 Dislike
即係乜都冇講過
邊個係無辜唔關事你咪指名導姓講
邊個係jane密友 又冇講
又要平反 又要玩隱晦 忽忽地
結論就係 全世界都有錯淨係微辣冇錯
條女好似嫌棄佢廢飛咗
微辣員工終承認事件因網暴而起 但因公司「唔頂」而親身承擔責任 更願接受一眾網民聲討 定義廣大網民為法官可見願接大家公平公正的審判
公平咩狗都有西屌
垃圾泰!

一早又唔阻止,依家喺度扮聖人!

食屎啦!

呢個真,其真佢哋根本就係唔想認,憑住Jane話有Haters(即係微辣嘅supporters)攻擊佢呢一句,去說服自己冇錯,even though 嗰啲Haters係微辣帶風向去攻擊Jane,呢個係推卸責任嘅最高境界,呃埋自己
呢班人真係好仆街 冇個正常
我又覺得好正常
當你賭波贏左十皮以為自己好有眼光緊係想玩落去
但你輸返有凸 仲差反人成球野 緊係後悔
思覺失調就未算 不過好撚柒就真
「唔好意思就係咁撚臭串」

果然係澳門黑社會
微辣其他人心諗:屌...出小句聲啦
條女都唔係好好啫
屌你
大佬 等陣條傻閪又衝出黎柒
話呢個無辜 果個無辜
之後又比人搵到有份
咪即係又扮無辜
你知啦 佢地成班鐘意講大話
點解啲時間分隔要用晶死嘅日子分隔?
關咩事?
法官大人
不過算啦 個心咁黑 仲要俾狗屌

知錯就好了 以後不要再霸凌人 引起你們的粉絲網暴他人
有空也不要看無謂的詩集 很尷尬又壞腦的
既然承應了就不要再執著往事了 主人都丟棄你了 你現在更需要愛護動物協會的幫助吧
聽佢表哥講
佢三歲撞親個腦
食雞淨食雞皮
食橙淨食橙皮
體諒下
好正路,佢真係唔知有咩成就, 日日係度直播打機識小小魔術真係唔係咩大才華

做前線又冇樣,又冇落仔發既口才,唔係落仔發佢連微垃都唔會入到, 而家靠關係入左都做唔到咩成績出黎, 如果你MON PO,我想話比你知上面既野完全冇針對你今次件事係咩角色, 係呢幾年我留意到既你
標題頭4個字已經講o左囉
高維泰

個世界以為你無智力解決問題

都有勇氣同毅力面對問題丫

你哄唔到朋友 但係可以加速到微辣執笠

你分享下睇左啲留言有無特別精彩嘛

可能我眼睛唔好 我見雖然連 葉師傅 都讚好你

但無人留言支持你啲觀點喎

你要唔要多啲人幫你洗洗白呀?

算啦 你都係去洗白白啦 你比我就腳好多

出出火都好過睇到把幾火
佢唔會係下個 睇態度都知呢種人係最唔會咁做
通常抑鬱而走既人 走之前會一直充滿負面諗法 阿晶個陣都係咁 開既post都係負能量
邊似呢條友仲咁搶口 仲有心力同人鬥屌
竟然有留意個二打六
佢成個人個feel就係冇主見,人叫佢做乜就做乜,但又想出人頭地做英雄
我基本上冇睇微辣 但知道d人
我都知道佢專奶落仔發袋底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞