微辣阿泰: 已離開微辣,對公司失望,對網絡失望

786 回覆
2111 Like 183 Dislike
「Jane已經係一個受害者,我唔會比你地有機會逼死多個」

都幾撚好笑,阿晶幾撚時話過係網民搞到佢咁,你係spin風向都spin去+聰啦,let him take the bullet,真係好撚slow
越講越多大話
笑林寺時阿晶都未走
*Low
知你追緊post架喇
反正都”辭職”,不如又講下
真係有人抵死<你覺得邊撚個扺死?

最好笑係乜嘢
你哋嘅所謂正義
只會先死一班打份牛工養家既人
再死一班三觀正確既人
<即係你覺得真正抵死嘅就係最後死個幾個?即係你大佬落仔發 仲未死啦?
<如果你有計直接搞到你覺得抵死嘅,出聲囉

打份牛工、三觀正確,但又係微辣支持你地逼死啊晶
唔好講咩打份牛工養家,無咗份工去做搬泥囉
有邊個唔洗養家?啊晶當日又洗唔洗養家?佢三觀唔撚正確?
你地成撚日話真相前真相後,咁撚大是大非都唔攞證據證明下你地口中嘅真相?
咁劣質應該唔洗幾多
微辣,食果D? 節目名?咩泥架
條友係咪精神分裂 7月中先開post講 感激入左微辣

依加又講有得再簡就唔入微辣
我想幫啊晶拎返個公道姐

啊泰你三觀一定唔正確

由得佢地欺凌啊晶
屌你老母!呀泰邊撚個黎?阿布泰我就識姐!
實名制你就可以搵人斬我,所以就無人出聲係未咁嘅意思?
你地對網民都咁鳩惡,對啊晶又係點?
佢失望公司棄佢主人渣
阿布泰用翻藍色唔該
連同事有冇離開都唔清唔楚,個L個都吞吞吐吐,隱隱暪暪。

隨時問加鐘,加鐘自己都唔知。
珍,成班人當所有人傻嘅咁
原來係講緊佢
嗰陣我仲諗緊佢叫邊個收聲
係喎,一時唔醒唔撚起⋯巳經變節。
對網絡失望
傻閪
啱啱先開返
智商有無咁低
先死嘅係打份牛工養家嘅人
泰哥咁有錢,講經咩
唔好俾佢哋成功將阿晶死推落網民到
牙泰 打清楚左份犒 再proofread下先再post野啦 好撚肉鳩酸呀
CS實驗室SA妹見字立即離開香港!!!!!
https://lih.kg/2887846
最後,你由頭到尾都冇回應過Jane嘅指控,你只係關心你自己,唔好扮清高無辜啦。
高維泰你由頭到尾都冇回應過Jane嘅指控,你只係關心你自己,唔好扮清高無辜啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞