微辣阿泰: 已離開微辣,對公司失望,對網絡失望

786 回覆
2111 Like 183 Dislike
又蠢又無料嘅低級古惑仔係咁架啦
「可能真係有人抵死 但我諗唔係全部掛」

屌佢老母笑死我

即係想講人地抵死還抵死 唔關佢事 唔好燒到佢就ok
仆街啦你
既然咁失望姐係真有其事啦~
個時又唔燃出聲
而家又扮正義大義滅親
係既話就講撚曬d野啊ma
知道真相咪講出黎囉屌你
咪當自己Joker

尻up姐 成班都冇人性
崩潰係因為驚冇咗份工
咩叫唔會俾「我地」逼死多個係「你地」班同事同埋「你地」啲fans逼死人地,連ar jane份遺書都有提及到,自己唔知頭唔知路伸個龜頭出嚟俾人屌,係死就快啦屌你老母
泰狗真係死柒頭
你狗黎架咋
佢腦部發育2次元 未進化到三維空間

解約講到好偉大咁

即係唔會死啦,去得了
死傻仔無咗份工就走出嚟扮戰神要挑人機
點知聲大大無貨賣,縮下縮下
比你打定一堆字出post串人都錯漏百出左改右改
開留言同人對屌我驚你hang曬機呀
獻醜不如藏拙,返歸飲奶啦
佢自己個世界燃燒
咪撚踢爆人 佢大佬比人踢左 佢狗仔仲點生存
柒既
「呢個時候出聲實俾人屌 預左
要屌就屌 公司唔頂我頂
你班網絡判官
我家下開放翻留言 任砌唔嬲
比多個獎勵你哋 上面詳細我寫埋落遺書度
屌得死既有獎公開」

我真係笑撚死,公司幾時叫你去頂,重點係你憑乜撚嘢去頂?你咩地位咩身份角色呀傻撚咗?呢個時候你打埋啲無厘頭文更加火上加油,你公司真係多謝晒你呀你出得呢篇文好明顯你真係唔適合做公眾人物,躝屍趌路啦。同埋,唔知你個腦塑造緊乜嘢偉大故事,你覺得自己寫一篇怨天怨地怨世界嘅文出嚟,幫到啲乜嘢??真心睇完成篇嘢都唔太明白你講乜撚嘢,你係因為想保護阿妹,擔心佢會俾網民逼死做下一個jane?「Jane 已經係一個受害者我唔會比你地有機會逼死多個」所以呢?你而家要做嘅係咪要幫你朋友去死?死傻閪
咁撚失望
咪撚再上網 del哂所有social media咯
都唔使你講邊個關事
你淨係講無辜嗰啲人我都收貨點啊!又話要保護朋友嘅無辜嗰啲都唔夠膽講出嚟?
咪臭係,咪就係簡單辭職。

講到自己好似脫離邪教組織咁囉。

痴Q線,泰仔,你係抵俾人屌㗎。

你係祭司,唔係信徒呀,叻唔切。
可能自殺死左呢
呢條友一味靠痴
職位: 臭撚加蔥隻狗
要我地精準打擊
又唔俾個target黎
你玩撚晒啦
收皮啦死泰狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞