微辣阿泰: 已離開微辣,對公司失望,對網絡失望

786 回覆
2111 Like 183 Dislike
洗撚講咩,有證有據,班撚屌有得拆一早拎出黎啦,洗撚係度出廢文廢圖講啲似是而非嘅野咩
理解唔到咩部署嚟, 獻頭都要有作用先好獻吖? 而家喺度做乜
原先又唔關事, 無啦啦衝出嚟, 如果係割一句起兩句止咪算…
講多錯多… 又保唔到人自己又衰埋
繼續
依個傻閪依加周圍屌

又屌公司又屌網民又屌朋友總之錯既唔係自己

心理質素咁差,離開網絡真係啱,順傳匿埋喺房打一世飛機
呢隻跟尾狗唔做微辣仲可以做咩
收哂指示出黎擋刀囉 有咩理解唔到
班腦殘以為係好棋點知係壞棋囉

泰狗 都唔使你講邊個關事
你淨係講無辜嗰啲人都收貨
頂佢個肺嗰種頂
DLLM
幾時到大導演卡特出嚟講翻幾句
死咗人先話唔玩?
一幅圖講哂

係無辜嘅咪講出嚟自己有幾無辜, 同埋裡面邊個唔係無辜囉
實情一個二個玩大咗就撇清關係, 玩嗰陣咁開心又唔見話自己無辜?
唔出聲嗰啲唔好以為唔關自己事, 情況同有人俾班仆街掟落海你見到但係選擇唔出聲一樣

你係冇份掟人落海, 你亦認為唔關事, 但係你有份睇住個人俾人夾手夾腳掟落去

唔係丫! 我以為佢同我一樣識游水咪選擇睇囉!
講得出以為嘅有邊一次係啱?

到你發現個人原來係俾成班人綁住咗手腳, 然後你睇住佢浸死

正常人見到有人落咗海, 唔識游水跳落去救人都搵人幫手
冇㗎! 你選擇乜都唔做, 因為冇份掟人落海覺得自己係無辜
但係你仍然選擇齋睇, 齋睇丫!

咁仲係咪無辜丫?
景和嚟
又推個波落網民
一開頭你唔口賤玩戰狼鬼有人理你咩
遺書已經寫得好清楚 屈撚錯咪講囉
又唔解釋屌哂全世界老母 句句模棱兩可
係要再三衝岀嚟柒
好on9
扮咩 5月已知落仔發同二奶一齊
知情者有份欺凌晶啦
點解燒唔到佢?
佢次次都出嚟發癲周圍咬人
交代返背景,
佢係Jane離開manner之後先加入manner,
但佢係加蔥頭馬, 微辣亦刻意推佢做微辣新一哥想取代豪dee
可能身有屎
驚啲衰野遲早俾人公開
仲以為關佔中事添
個個身有屎 都唔敢出聲

見到阿泰呢個智力又唔敢同佢坦白

呢個阿泰又以為自己係核心之一

定位錯到離晒譜

阿泰 以為自己乾淨衝出黎以為俾人屌兩句就無事

我諗佢估唔到 係呀 全公司都無人乾淨架

得佢一個衝得架咋

擋臂擋車 又無理據

咁咪崩潰囉

不過佢仲後生 而家先明白都唔遲既

P.S 阿泰 你身邊班機會主義者無一個衝出黎 就知唔對路啦

如果阿晶份遺書有錯 都輪唔到你出黎啦
7000幾個讚..
事實又證明微垃請水軍
快啲死 thx
成班都係社會敗類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞