微辣阿泰: 已離開微辣,對公司失望,對網絡失望

786 回覆
2111 Like 183 Dislike
所以條L diu 喂真係傻傻哋,睇睇埋埋啲微辣L diu 未出返啲咩質素嘅辣粉。

落仔發中出即飛丫晶 事後仲要任由其他欺凌丫晶
更甚係自己都參與一份 負心漢中的表表者

儀仔 明顯係針對丫晶出ig post,小三得志 語無倫次
日日公開處決丫晶 日日刀刀入心

成班有參與欺凌丫晶嘅微辣偽人 黑白是非顛倒 最後令丫晶孤立無援 等同協助謀殺 用結束自己事業已經係便宜左你呢班L diu 澳門人應該日日喊打呢班pk

無視一切發生嘅人 我祝你哋係下位被欺凌的人 感受丫晶生在地獄的感受

辣粉網絡欺凌丫晶 呢班仆街 生生世世 都做足一世被人壓榨的人 子子孫孫 都被人欺凌之死 最後絕子絕孫
加蔥同佢條女先係最應該死果個
隻護主犬跟主人走?
你哋班微辣唔好冇逼死晶
咁我哋呢班網絡判官就唔會逼死你啦
仆街死啦呢條澳門狗,把聲勁撚煩,勁撚嘈,終於可以睇到佢收皮啦
老實講 你唔關事就唔好出聲搏屌啦
一開始個矛頭都冇指過你 係要出黎幫大佬擋刀
乖乖地做二打六咪得
班撚樣口徑不斷話網民迫死人係咪ON撚9, 好撚興
明明係佢地班仆街ON9當興趣係到杯葛JANE開始先
呀豬呀狗借死人搏出位澳門價值
佢隻狗仔明顯想護主先衝出嚟吠喇
真係睇唔明佢做乜鳩到底佢想表達啲乜
有冇cap 到@bxxxxx_xxxxxx_xxxxx 講過d 咩俾佢叫停
放大啲字勁啲?
一切源頭係你間閪公司
微垃班垃圾pr諗咗兩日嘅屎橋就係推隻爛頭卒出嚟做肉便器,繼續偷換概念話人網絡欺凌

始終都係一班不學無術嘅烏合之眾,真係可悲
落仔蔥隻狗係有料
微辣阿泰精神分裂人士
同乜撚嘢叫「我會選擇無入過微辣,未掂過網絡呢行
最知頭知路果個比佢地班殺人犯害死左啦
完美示範引火自焚
本身唔關佢事 即刻割 都仲有機會翻身
自家辣著班米飯班主先黎割就神仙都難救啦
呢班人拍慣片,食慣資助 easy money
仲可唔可以打返牛工
就算有人請,一比人發現就會係卡夫2.0
人生已完
如果佢當初選擇即割,爆埋大鑊
成個人生可能唔同晒

四個都係微辣香港部 已經刪曬工作聯絡人
但仲出緊show 微辣仲賺緊錢
二打六係做呢d擋刀角色
其實俾人推出嚟扮割機會仲大
由佢選擇同網民駁火嗰下佢已經翻唔到身
逼死jane既好似係微辣玩職場欺凌班人多過網友喎
叫人小心講錯野
而家兩姊妹未死,佢死先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞