[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
其實睇嚟你哋冇乜意願歡迎新人討論又用韓文又用牙降一般人查都未必知嘅語言討論
不要再說
而家唯一存在價值好似得返日本吸金吸到解散
首場韓con隨時就係解散con
H1-KEY八月尾回歸
G chi..
韓綜po唔講得韓文
又話自己研究好多韓團
牙降都唔知
自我中心到一個點
,我追kpop都只有幾個月貨仔,同埋基本上只追一隊女團,完全唔識韓文,研究好多女團更加冇講過,都係普世常識9吹下,平時本身認人都差真係少睇呢啲幾廿個人嘅生存節目只係今次為NANA同宇妍做下功課了解下競爭對手,大概估下佢地出唔出到道

p.s. 雖然係新仔但自問qdp睇得好仔細,都有一定發言權嘅
p.s. 查到牙降應該係指金采源

其實佢長頭髮幾靚個人意見,暫時覺得bora算mnet魔鬼剪接最大受害者
普通觀眾憎佢,本身fans脫粉最多,好多魔鬼剪接都係基於她有鬥心,不過同kei一樣,亦顯出除咗唱歌之外兩個跳舞都唔算太在行😆

節目都找到新老婆😆,彩麟 Cherry Bullet,比賽輸第尾畀人foul咗,但睇落都係乖乖女,鄰家女孩feel,唔算顯眼,冇咩人同我爭🤣做老婆最啱😆

吓,前成員,三月已經被人炒左嗎
剩低嘅最想wooyeon走
咪嘴人得個樣 拎勁多主唱part輪輪咪
走啦
私心覺得小田小姐真係好適合idga
把聲同demo度身訂造咁
佢同其他人相處好尷尬
bora 呢方面好好多
我都係睇下數據推論一下,個人意見,未必啱
韓國四代女團出名代表,暫時未超越6人組成
時期:2019年至今
代表藝人:ITZY(5)、aespa(4)、(G)I-DLE(5)、STAYC(6)、EVERGLOW(6)、NMIXX(6)、IVE(6)、LE SSERAFIM(5)、NewJeans(5)
你FF完未
唔通,廋田冇人耕,耕開有人爭出現情敵
你婆飽佢
越來越覺得你似假膠

kei咁nice

kei琴日先請所有人飲嘢
應該係Puzzlin' team
見到二......秀潤 Rocket Punch 都幾開心,應該Puzzlin'幾順利

有四個都有喊
大家唔使撳入去因為入面都冇show top7
溫馨提示 改撚左名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞