[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
諗起受珍 Weeekly嗰句,係我心目中26個人都係第一(sorry happy friday串咗少少唔好block我)
佢上開bilibili
唔怪之得咁撚kam
而家明撚晒
講緊參賽者咩
清 睇pin
覺得nana個樣吹大左 對雙眼皮有啲唔自然
晒氣啦邊有得計
每人7票喎,鬼知投昭垠嗰班本身有冇投緊Jihan咩,變數太大無得講
如果係每人1票就話有得計吓啫
你又啱,只是一個可以考慮既根據,reset後由一星期一次變做1日1次其實可以幾難計,由其有d只是覺得某表現好投票既,在無新表演睇之下未必日日有恆心投票,到頭來都係一個鬥die hard粉多既對決
又一句就標籤左人

想睇呢個節目嘅中文字幕版我諗最快都係上bili,加上佢嗰啲彈幕有時都提供到圍爐取暖嘅安慰,對一個香港新wow連自己女團上生存節目都冇一個專屬討論版面來講,提供到一個安慰嘅地方

BTW 我bili只用來搜queendom puzzle同woo ah呢兩個關鍵字,冇其他
佢好受髮型影響
呢樣就真係
Final 分分鐘係One Pick 如果係到時可以變到7彩
我最唔鍾意mnet由一開始就塑造到佢好似節目入面嘅女主角咁樣
我其實第一集覺得佢似Annabelle多啲
其實都應該轉既
多pick排名高可能只係路人緣唔錯/公司粉
但單pick就試到邊個真係多粉
不過過往紀錄,好似好少有人因為多pick轉單pick爆上嚟,反而係個別食開路人粉嘅排名暴跌GP999嗰陣川口百合凪咪最明顯,PD101 Jellyfish娜英都係呢啲case
話佢全能真係吹大咗
佢唱歌同rap都唔得
Chok頸擔當
俾唔到意見其實可以唔駛覆
巴打 你第一日睇MNET 選手節目嗎
+1 但一睇就知係同kam撚講緊野

今日唔記得pick受珍 Weeekly
好女仔
正正常常中間4/5/6位出道應該冇人會反
而家mnet 死推真心反感
死推金多娟結果都係4位岀道
然後次次comeback勁多part
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞