[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
揀主唱果到懶善良
其實呢段mnet剪得非常之好開頭放出預告好似佢哋兩個不和,播返全部原來bora嗰句係算叫做安慰jihan,不過黑暗面睇bora開頭係自薦做主音畀作曲家ban咗之後先用嗰句其實主唱都係個名啫既安慰說話,最搞笑中間插入好女仔支持jihan好似為自己畀人搶轎復仇咁,之於jihan係咪扮謙虛,因為佢係入邊都算年紀最細嗰咋都可以嘅

佢做返諧星啦,好好地轉咩型
不過近來又整多次容,搞到而家醜又唔夠以前醜做諧星,做靚女又差一大截

日日有得投,今日全靚女team
支持

投票呀

終於睇咗中字
Bad blood失誤多到咁都有得贏
投人氣
第一日睇mnet show?

秀潤 Rocket Punch google search相都唔係話唔靚既,跳舞唱歌都唔差,人氣都top14, 但mnet queendom入面,我成日覺得影到佢好似以前電視劇既二奶樣,唔知係咪只有我咁諗
只要有nana隊嘢齋企都贏
投票呀各位
而家日日都有得投
已經有人講左你有睇Rehearsal ,有 cam zoom 你先知佢失誤,睇現場既話除左點火,點唔出係會知道,其他唔知唔奇,尤其後排D觀眾
中期top7都要live公佈
係咪真係無野好做要搵野攝時間
明捧 點輸
錯,係拉二胡都贏
foul舒妍都要比大頭nana 仲要比兩次大頭 唔知仲以為佢地同一團
兩個仲要好似冇同時岀現過喺同一個舞台
係都比好女仔

棄Zoa Miru
保Yuki
撐蓮熙
嗱,唔算我偏幫呀

mnet都係睇選票做人啫佢都唔想之後個女團未出道就冇人氣架嘛,佢哋一直睇住投票票數,投票率最高既淨係喺度呼吸都要影下喇
閪女人nana同假女人jihan唔該還返個出道位出黎
認真分析,如下仲有兩日節目(唔計special)

應該都係得返新嗰三首歌,i do jihan主音,nana主舞,如果炒嘅話,會累埋好女仔,搞到上唔到七強,如果你想望好女仔相差上7強,應該希望智媛做主音嘅puzzlin抄左先最有機會
G chi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞