[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
佢典型韓劇女主角樣

一個人拎50萬票仲唔夠?
真係貧者越貧富者越富
Miru需要大家一票
第一集唱自己歌Shine bright
俾人定性咗做girl crush
加上pd48之後
呢幾年喺韓國既空白期
人氣流失
其他參賽者再霉都仲有fans

唔求Miru出道
只係希望佢可以玩耐啲
多謝大家

FYI當年pd48三次隊內第一既Miru:
https://youtu.be/zEW78rFcQ3Y
https://youtu.be/rYqPjtxVD0A
https://youtu.be/mYoiJRNkUgE

唔知係今次節目組唔想捧Miru
定係因為當年pd48造馬太敏感唔想提
完全冇提起Miru有參加過pd48
課超多 捧到岀晒面
走閪女人nana走假女人jihan
念在AKB舊情推miru同juri玩多一round
推我好女仔出道
投下Fye 🥹🥹🥹
照計應該每個人都有拍,未放出來啫
係啦,知你金主,一定第一名出道
可以三打白骨瑛 其實真係一個壯舉黎 同埋Miru 係48決賽係排包尾 我由果時公佈到呢一刻都唔會信
其賽呢度有冇人唔鍾意呢個被金主選中既細路 第一眼見到佢係覺得佢係靚 但係睇多幾集就覺得佢係靚 但係冇特色
Miru 在Time of Our Life個類日系風好搶眼,view數都高,不過見佢勁D既kpop舞係有點吃力,今次自己一個又語言有點不通比較孤獨
你講樣講會搞到某kam撚會員發作..
本來做緊放射治療中見你急call咁唯有講兩句,金主呢家嘢我一早都認真解釋過所以都唔會再認真對待金主既說法

至於特色呢家嘢,其實係puzzle佢歌曲嘅類型都已經好多款仲款款都叫做做得幾好,加埋如果你search過woo!ah!既甜妹類歌,都可以叫包羅萬有㗎喇
我.. 愈明捧愈唔鍾意佢
而家好睇佢唔順眼
咩都要比鏡頭佢
人地講野都有佢鏡頭
搶晒人地份量
Charismatic時我都幾中意佢
但Nxde同Rush hour真係搞唔掂… 佢把聲真係搞唔撚掂 仲有佢扮swag真係好kam

拮狗你夠唔夠膽咁樣投
尋晚睇佢IG LIVE,佢應該真係冇特別學過,講親啲都係遊客用泡文嚟
拮狗去4拉屌你
G chi..
之後投票都有一點可以諗下既:

相雅 LIGHTSUM 103258
昭垠 Weeekly 96186
舒姸 tripleS 88862
珠伊 MOMOLAND 70439
彩麟 Cherry Bullet 49336

走左,佢地D票會流左去邊度
Seoyeon啲票九成去好女仔
Foul舒妍個陣都要比兩次大頭nana
咁 昭垠 Weeekly 96186都好大部分去Jihan
所以最後三集最大變數係Jihan VS 好女仔
有無人會懷疑好女仔有心計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞