[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
喊得咁慘 係心計都抵
利申日日投
冇呀
我成日youtube見到都係gidle葉舒華啲喪玩綜藝片
如果mnet識玩,應該要考慮放過劇情擔當嘅人物入去團體
將來參加綜藝節目先有話題性
https://youtu.be/q4Yp5zB_khI
下集真係似團綜
mnet醒目,呢集應該唔驚惡剪玩得最放最癲嘅,應該吸好多票,RP同CB既天下
真係唔熟你地D字係kam先啱
放心999果陣 韓C都係被金主選中既細路黎你明就知咩意思 不明就繼續做放射治療 祝你早日康復
至於特色 我係講緊佢個樣 唔係講緊佢唱到咩野類型既歌 仲有 要聽甜妹系既歌 得罪講一句 呢家既新女團真係冇咩邊團可以超越到前輩們
Siu4
心計既劇本一早 已經比左Bora 你應該要去睇埋眼科同埋 你咁樣格硬想拉好女仔黎講 我直頭覺得你好有心計
估,下個hwiseo
呢條友成日講啲懶中立懶理性嘅分析去影射暗踩啲大家都中意嘅參賽者
不過我都係有pick好女仔嘅除咗實力平均,整體ok,同鍾意佢夠真誠,仲記得第一次比drop,對住鏡頭講: drop我呀啦之後就知道味道
完全封鎖咗 冇花生食
唔洗理 都係啲廢話嚟
以為講兩句就可以搞到大家懷疑好女仔喊係有心機
又成日以為捉到節目組套路好撚勁
人地咁撚大個電視台咁撚大個主流媒體
會唔會係俾你地啲小網民左右到大局呀
正傻閪
你真係千祈唔好以為我地針對你係因為唔中意你個nana 絕對冇啲咁嘅事

呢度都有幾個巴打中意nana都冇俾人針對 你俾人針對絕對係因為你講嘢方式同態度有問題你個nana之所以喺呢度俾咁多人討有好大部分係你造成

不過你放心人地係pd pick所以我地點鳩噏佢都無阻佢喺7up岀道呢個事實
一開始我都有pick nana但我而家唔會再投佢, 而家最緊要保Yeonhee出道
我都講過我只係幾個月貨仔嘅k pop迷,仲要唔鍾意cold類型同大勢團,對上有印象嘅女團k pop已經要數到少女時代嘅gee(所以話以前女團少女風很好,我真係未必知,可以嘅話推介下

所以邊度敢話捉到韓國節目套路呀,都係以自己羅輯發表下自己意見,冇心針對邊一個,我絕對比好女仔更冇心計
又係個人意見未必啱聽
作為一個只是想追喜歡女團參加既節目搜尋到呢個節目標題想搭嗲嘅新手嚟講
一入呢個討論區每個人都係一句起兩句止,最熱門大熱九成以上原因都係話人地課金跟住鍾意嗰啲,又無嚟啦家話既原因,唔知點解鍾意,就係因為佢係好女仔所以支持咁嘅留言真係有少少鄙視
咁你咪去reddit囉
咁鐘意比較
你嘅意思話佢個樣靚,但睇多幾次都係覺得靚但係冇特色咁個人嘅諗法我俾唔到意見
睇咗咁多我嘅結論:係連登入面討論一個26個參賽者嘅生存節目係唔可以攞佢哋互相比較嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞