[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
sorry, 靚女,但係可能佢個樣同我慈祥,溫柔,賢母嘅老母有啲似樣所以揀佢好似有啲戀母feel想避忌一下
今日錄影,唔知仲可以錄乜
最尾嗰兩集都會直播
曹柔理我識,之前仲同NANA一齊拍網劇,(仲入到魷魚遊戲2搞到NANA畀人傳過入左魷魚遊戲2)做第一女主角但係我覺得佢個樣真係唔靚
估係三首歌拍正常MV
反韓C 而家成隊kep1er已死
認唔切九個人係你記憶力同集中力既問題 下次覆診睇埋腦科

同埋 仲有如果你認為你睇一次唔記得哂 所以吸引唔到你呢個理由 就否定哂多人團體既價值 請你唔好再難為自己睇 你唔需要佢地 佢地亦唔需要你

不過 請你唔好用你自己既標準 去定義為K-pop既潮流文化同趨勢 一個團紅唔紅得起去到今日今時都唔會係因為人數多少而定
SEVENTEEN : ? 不過佢實話男團唔同
既然你覺得佢咁靚 你做提名人推佢去選韓國小姐啦 又唔駛格硬唱歌Rap咁辛苦
唔係金彩源 應該係金多娟 仲有999反極都唔死係果隻馬
佢根本連Seventeen係咩都可能唔知
個人見解啫,我又唔係kpop嘅專家,速食文化亦唔係我定義㗎嘛

你還顧呢十幾年嘅wii快餐遊戲嘅興起,短嘅興起,tiktok 15秒視頻嘅興起,youtube呢10年嘅遍趨勢都係十五分鐘短片,就可以知啲人比以前啲人更加冇耐性,有更多選擇,更有自主性,唔同以前。

你要一個完全唔識k-pop嘅人刷下刷下刷到一條長五分鐘嘅歌MV,入邊攝影鏡頭轉嚟轉去,閃住切換九個打扮差唔多嘅女,我唔相信有幾多個人可以變成新粉(都係個人意見啫
基本上真係唔知但係因為qdp fighting嗰首歌,查過印像中好似嗰首歌嘅17既小隊,又係9估,大公司有錢反正都像練習生全部推出去漁翁撒網,得嗰啲就組小團去賺錢
我喺韓國,同NANA完全冇關係啦佢要選韓國小姐排隊做推薦人排幾條街啦

那,我應承你如果NANA自己想嚟選香港小姐,我睇呢度嘅評論話,好多人諗起NANA就諗起我
在香港,我同NANA有咁親密嘅關係,我就大膽一次,陪佢一齊報名參加香港小姐
屌笑死
PLEDIS 都大公司 條友真係唔撚識
奉勸大家睇pin
김채원係原本冇人理,諗住決賽會靜靜雞走,點知做咗牙降,先開始反
同埋보라唱歌得個技巧,冇乜感情
俾Hybe買起咗,都算係嘅
原來條友改咗名,重心諗點解語氣咁似
仲邊有第二個咁Kam
唔怪得咁多人回佢
原來你地唔知佢改咗名
認同既,bora暫時唱歌技巧的拿捏程度,感情控制方面係唔夠阿kei嚟,不過如果足夠時間練習,佢up down嗰首嘅感情表達方面我又睇得到喎,亦被全世界youtube viewer睇到,所以有得救嘅
係囉,啲人都唔聽書嘅我明明自己有寫,就算miss咗留言,有留意下個名都知係我啦,不過其實連登唔畀我改全名。

pin我全名:
香港首席NA粉WOW皮王委員會轄下非常規宣傳(又名策略宣傳)部第一小隊隊長🙃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞