“真”高質電器傢俱討論(27)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
部LG用左5年仲好好用...
準備入手三菱 MR-B46F-F-H 366公升 多門環保雪櫃
三星垃圾黎
同事個部成日用用下格唔涷次次上黎整個陣都話冇問題
公司個部整極都壞整多過用
所以最穩陣三菱
邊度買,想睇下邊度抵玩
見builtinpro同友和現金價都係127xx
收左貨未
d人話呢2間d送貨時間
同埋買左未必有貨搞勁耐都未退到錢
屌你都話準備入手
同埋之前builtinpro買流動冷氣送貨都快
等你report
最近開始用Finish Power All in One係部bosch洗碗機度
發現有時溶唔晒留咗D膠同粉痴住係個盒到
以前用Power Cube就無問題
有無人知點解?
用普通mode?
auto mode
有冇人用緊Miele WT1 二合一洗衣乾衣機(8kg,1600轉) 2皮野,貴但有牌子保證
巴打你係唔係唔推介用926sa?隻斜頂9979k個伸縮係唔係會好易壞?sales話用得耐d油會留咗喺條伸縮軌到令到伸縮有問題真唔真
926 呢啲買Fujioh ht2170/2190 好過. 926 成65db 嘈到pk 只靠抽氣量. 仲要呢個價.
9979 你睇下老美幾錢2.8k. 你去下淘寶就知.
Philco 90 cm 1200 排氣3k. 你話926 點6k. Made in Italy?
Whirlpool with auto clean wt9btas 4k
落左單現金價 $12,745-520(黑色星期五優惠)
埋單$12225預計最快星期一送上門,到時送之前再問左先
但926有1100排風量,2190得725會唔會差好遠?
定唔應該只係睇呢個數?
你一定要E?
巴打有無研究暖風機?有無推介
以前有,三洋
搜完好似係專整浴室暖風機,我想揾唔係浴室既,即係就咁擺一部係間房地下吹暖風出黎果種
Ceramic fan heater
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞