[KPOP] K-POP 2023討論區 (35)

1001 回覆
1 Like 21 Dislike
講講吓撻落去政治立場度
block
之前係咪流出過,下半年邊啲團體Comeback?
GEM唔係香港歌手咁係邊度歌手因為佢去咗大陸搵食所以唔叫香港歌手?
咁周杰倫去大陸做咁多節目導師,佢仲叫唔叫台灣歌手?
我大黃鉉辰十年
milf
都仲有細過佢出道例子喇,好驚訝咩
講真,如果真係用實力來做標準 我只服itzy同Nmixx 仲有個新團kiss of life 都好似實力唔錯
佢哋唱歌真係好撚難聽 你睇吓Unforgiven 作詞作曲嗰個belle唱就好好聽 音色差真係冇得救
唔唱啲出名嘅歌 唔通唱姜X Mirror嗰啲垃圾歌咩
佢勁滿足到我

一样咁垃圾
你覺得啫,由頭到尾都係「你覺得」咋
人哋主辦覺得喜歡你夠代表性,GEM影響力大咁咪唱佢版本嘅喜歡你囉唔明有咩好講
又唔見台灣場啲台灣人問佢哋點解唱想見你而唔唱蔡依琳 SHE 孫燕姿嘅歌
駁唔到
講事實啫
咪就係因為冇咁大影響力,所以唔會唱囉 你下面講嗰班歌手咪又係一鳩樣 我喺公司都淨係揀鄧紫棋陳奕迅容祖兒啲歌啦 揀你嗰堆歌手啲歌邊個識? 到時冇人合唱肯定好尷尬
嚟到香港肯唱廣東話算係咁啦作為現場觀眾我已經收貨
黃屍不嬲垃圾
所以真係唔知佢個point喺邊明明喜歡你都係廣東歌可能唔鍾意GEM/覺得GEM係舊香港歌手,新呢班香港歌手嘅歌先唱得,但佢自己都話嗰班歌手冇GEM咁大影響力,好矛盾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞