[KPOP] K-POP 2023討論區 (35)

1001 回覆
1 Like 21 Dislike
最好聽嗰個咪你囉
我係櫻飯都唔gur啦
你話車汪同許solo 多part 都合理
卡住下老牛聲一樣唔唱得 rap 到鬼食泥咁 啲part多櫻成倍
本身已經唔鍾意喜歡你呢首歌
仲要係漿個版本
再cheap啲
唱風生水起仲好啦
🇺🇸 Billboard Hot 100 Mid-Week Predictions:

#45. “Super Shy” (+19) *NEW PEAK* 🔥
#71. “ETA” [50 points] 🆕
#74. “Cool With You” [48 points] 🆕
#93. “New Jeans” [42 points] 🆕
Kazuha 因為個底乾淨 咪比公司捧lol
唔知佢同Black Label簽咗幾多年約?
之前一年一cb,到Dumb Dumb爆到
又今年先cb
2018年簽約,今年都第5年
第一,櫻花從來都冇拎倒LV代言
拎倒嗰個係New Jeans Hyein
第二,LV 韓國fashion show 每一個成員都收倒邀請
甚至Chaewon同Yunjin嘅邀請編號比櫻花前
所以巴黎fashion show點樣證明LV淨係邀請咗櫻花?
原唱版本身帶有滄桑嘅味道
鄧紫棋版本完全係兩回事
當年為咗中國歌唱節目
一來變成狂飆高音
二來變成歡樂頌
成首歌嘅氣氛變差咗
估計7年唔計今次cb應該得返1次
之後可以轉做youtuber了
好似宋智雅
特別係單眼笑嗰樣
無人可以唱到 黃家駒 嘅味道
新廣東歌有大把
唔一定要唱舊歌
好揀唔揀揀呢首
可能係主辦方或者經理人公司覺得呢首歌紅就揀呢首
而佢哋對廣東歌以及歌手嘅認知仲係認為鄧紫棋係香港歌手
佢有selling point
英妹今鋪贏曬
1. 導演爆料英妹縫針都頂硬上,網民心痛
2. 粉絲借勢出車抗議星船,多個熱貼
3. 最後三星活動美美吸粉

搞笑同空降嚟講係幾有實力
全隊個個都有鱔稿 淨係櫻冇
降狗咁撚樣衰同卡住下成個金高銀咁都可以吹到短髮女神同日本裴秀智
個農村妹就推到佢做主持又世一妹妹
係得許solo少啲吹奏 但都成日提佢係大音樂家唱歌劇
Fact check?
關你撚事咩黃屍狗
唔抵得LE 我識串咁紅咪認囉,
明明唔撚鍾意又咁撚留意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞