[KPOP] K-POP 2023討論區 (35)

1001 回覆
1 Like 21 Dislike
生圖好女孩
Barbie Karina
le唔識串5個入面得2個唱歌係可以聽得入耳
淨低個三個唔係老牛聲就唱歌走走地音
本身唱歌已經唔好聽
hype都係睇中佢人氣先搵佢
啲櫻飯仲想公司點加part俾佢
爸爸都在場
鴨團cumback
其實係除咗隊長 其他人啲音色都好難聽
啲韓飯都算幾理性分析
仆街 15有聲
呢位清一語中的 直接講左最精彩果句
LACHICA啲編舞好睇
2023年上半年行程最多的藝人TOP10
(2022.12.01-2023.06.30) ​​​

小公司唔搵機會就冇人會俾機會你
TREASURE 咁都叫多?
RV究竟有咩活動

更正,小公司係呢張
我❤️‍🔥上淵
上淵🖤我

佢係izone時仲好索,有跟下睇下

到有新團時都會睇下乜料,但發覺佢mv,stage企位好偏,出鏡極少,所以連隊野都棄埋

我唔知呢d係策略定受歡欣度既結果,我就覺得,可惜
架貨車擺咗8日SM都懶理
MISAMO好正
撇除唱歌part少呢點 櫻粉其他點都鬧得好合理喎
櫻個人lv代言係lessex出道前就已經有
本身個lv fashion show係邀請櫻一個美美地座喺觀眾席 結果hybe要佢帶埋成隊茄哩啡去上台賣力表演
然後之後又因為團體行程推咗lv嘅邀請
izone嗰陣次次cb都唔同髮型 而且完全carry到 但嚟到你hybe就萬年同一個髮型都造型
櫻喺akb嗰陣就已經做緊youtube 個人channel都有成600k 咁公司俾佢做返佢拿手嘅嘢有咩問題
相反個忙內冇料到冇人識都有個人節目 仲要請嗮啲當紅idol上佢節目

咁嘅kura唔做綜藝唔通走去唱歌咩
如果油瑛嘅天生嘅idol 咁kura就係天生嘅搞笑藝人

櫻係已經出道15年嘅偶像 努力咗15年先有今日嘅成就同資源 啲網民攞佢同出道一年嘅隊友空降隊友比較真係0尊
而且櫻再廢都係全隊粉絲最多 你又吹佢唔漲
張員瑛參加Galaxy Unpacked活動

影片
https://twitter.com/i/status/1684167143514841089
https://twitter.com/i/status/1684174417138700288

來源: theqoo https://theqoo.net/hot/2871211803

1. 公主啊ㅜㅜ

2. 太漂亮了

3. 員瑛真的太沒有現實感了

4. Life is 美麗的 Galaxy

5. 天啊,連姿勢都完美

6. 就是美麗的Galaxy啊....

7. 感謝韓國有員瑛公主ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ 太令人驕傲了

8. 好像只有她跟大家的種族不一樣ㅜㅠ 太漂亮了

9. 坐姿真的很端正

10. 就算遠遠地看,員瑛本人也是another level

11. 就像少女漫畫的人物一樣... 不對,她不是人... 她就是漫畫人物....

12. 小公主真的長大了ㅠㅠㅠㅠㅠ 看到孩子好好長大的樣子,我就覺得很幸福..

13. 哇,真的怎麼看都是藝人ㅠㅠㅠㅠ

14. 旁邊的是Sydney Sweeney嗎?

15. 哇.............. 我說不話來了,真的......

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
佢唱歌唔掂 但時尚同綜藝資源應該留比佢啦
綜藝之前佢唔知邊套節目搭到姜line 虎東都照顧佢
如果跟佢搵食綜藝路肯定一帆風順
反而忙內死推佢但d綜藝感都係冇乜點提升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞