CA/ACO現職及2016公開招聘賽後+放榜討論區(20)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
好多痴線佬
睇香討8月4號派過ca offer?
好多痴線佬

其實都係求offer的一種
你老母,出offer 。
有冇都有個交代,diu。

人品咁差有offer就奇
做sales去屌客算啦

顧掂你入唔入到條女個西先出聲啦,柒頭

平常心啦巴打

儘量。
多謝巴打。
我愈來愈覺得連登衰撚過香討。

巴打而家份工真係咁難頂咩

未有工開,之前返data center, 黎緊都應該係返data center。 唔係人工既問題,但12碼加shift, 都唔過20k, 又有 考cert ,真係命仔短幾年。

我你話我short 都咁話,ggo delay 同大部份考官派位全無準則。(有既話,文總唔係收你幾舊水,係至少幾千啦。) 咁都唔屌你老母都唔係人。 你話over 左想我收口,fine。

同埋我真心覺得你考到,係你好野。 但我屌考官同ggo 係唔會影響你個offer。 你入到去,無人會因為你護主加你point 或者有得升架。

interview不嬲都係考官話事 佢覺得其他人比你值得高分咪冇羅
就好似說話考試咁 讀書時阿蛇話過hkeaa都比2個考官評左同一個考生speaking表現 結果一個比B 一個比D
好多痴線佬

都係得一個啫

真係?

真係?

得一個人講,佢話8月4號收到
好不安唔知真定假

真係?

好不安唔知真定假

屌佢屎忽係咪到水尾

真係?

好不安唔知真定假

屌佢屎忽係咪到水尾

等8月尾啦

真係?

好不安唔知真定假

屌佢屎忽係咪到水尾

等8月尾啦

多數假 冇理由得一個人

真係?

好不安唔知真定假

屌佢屎忽係咪到水尾

等8月尾啦

多數假 冇理由得一個人

唔係喎,我都派撚左啦~9月尾返工
如果我係考官,見有人日日咁屌自己,我會check 佢ip地址,再送佢一個reject offer

比撚完REJECT人仲比多獲做乜鳩你柒小陣啦

成班有offer既人站係道德高地屌無offer既人鬧派offer比佢地既米飯班主

護主護唔撚切
睇撚死班友比人REJECT咪又係屌埋一份

仲有上面個乜撚野春子 唔好以為無人記得佢講過咩野
好撚記得佢之前未有offer個排日撚日叫春要生要死 不斷係連登香討兩邊叫春 好似無aco就人生已完 依家一收到offer就即刻道德撚上身 又不斷開post話aco低賤 starting少到閪咁

因為入左職先知有幾黑暗

starting幾多係一早公開的資訊
乜叫入咗先知

起薪低估之然,
但係我所講既黑暗唔係指人工。
你入到黎做先會明。

祝你比班老屎忽玩殘兼比同事杯葛到自己遞信唔撈

真係?

好不安唔知真定假

屌佢屎忽係咪到水尾

等8月尾啦

多數假 冇理由得一個人

唔係喎,我都派撚左啦~9月尾返工

DO WO 唔係返工個D
RD春
老老實實 如果派中去做counter真係即quit

想問下幾多日內quit唔洗一個月通知?

training一開始就要一個月通知好似係

D人咁快quit係咪多數派中counter/shift位?

D人咁快quit係咪多數派中counter/shift位?

Quit 係因為同同事唔夾

諗緊讀唔讀master留返條後路,學校吹我交學費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞